Trinidad és Tobago hajóút

A Trinidad és Tobagoi hajóút Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Trinidad és Tobagoi hajóút, a Trinidad és Tobagoi hajóút legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Trinidad és Tobagoi hajóút foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Végeláthatatlan pálmaligetek, kristálytiszta víz, türkizkék tenger, magányos strandok és buja trópusi vegetáció jellemzik ezt az álomszigetet. Itt található a Karib-térség legrégibb erdő-rezervátuma, amely 1765 óta természetvédelmi terület.

Az összes Trinidad és Tobago hajóút »

Trinidad és Tobago

Az összes Trinidad és Tobago hajóút »

Trinidad és Tobago üdülőhelyek

SCARBOROUGHA történelmi főváros természetes szépséget és a Tobagora oly jellemző bájt sugároz. Kb. 17 ezer lakosával a sziget kereskedelmi és államigazgatási központja. Számtalan kis éttermet, bárt, üzletet és bankot találunk itt. Az angolok építette erődből, a Fort King George-ból csodálatos kilátás nyílik Scarborough-ra, Bacolet Bay-re és Lowlands-ra.

BACOLET BAY Scarborough-tól délre található ez a kb.150 méter hosszú, széles homokos strand, amely az Atlanti-óceán egyik legszebb partszakasza, és mind az úszók, mind a szörfösök körében igen kedvelt. Ismertté a svájci Robinson családról forgatott film tette.
Transzferidő: kb. 30 perc.

COURLAND BAY A sziget nyugati oldalán, a Stonehaven Baytől északra található a kb. 3 km hosszú, exkluzív partszakasz, a Great Courland Bay. A Great Courland Bay északi részén áll a Turtle Beach, egy hosszú, lassan mélyülő part, amely leginkább a teknősök költőhelyeként ismert.
Transzferidő: kb. 30 perc.

STONEHAVEN BAY A legdélebben fekvő teknőc-öblöket a Mount Irvine és Black Rock falu között vezető kis úton lehet megközelíteni. A Stonehaven Bay északi részén, egy dombon áll Fort Bennet, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre.
Transzferidő: kb. 20 perc.

LOWLANDS A sziget déli részén, Scarborough közelében, Lowlands előtt egy gyönyörű pálmás öbölben húzódik a kb. 2 km hosszú strand. Lowlandsban, közvetlenül a Hotel Hiltonnál található az igényes 18-lyukú „Tobago Plantation” golfpálya is.
Transzferidő: kb. 20 perc

KIRÁNDULÁSOK

LITTLE TOBAGO Egész napos kirándulás.
Csodálatos útban lesz része a Scarborough-ból Speyside felé kis falvakon áthaladó Windward Road-on. Speyside-ból üvegfenekű csónakkal utazunk úgy fél órát az aprócska Little Tobagora, amelyet Bird of Paradise Island-nak is neveznek, mert a sziget még ma is számtalan ritka madárfaj lakóhelye. A visszaúton a hajóból megcsodálhatjuk az Angel Reef csodálatos víz alatti világát, ahol akár pipával búvárkodhatunk is (a felszerelést ingyen biztosítjuk). Az ebédet és frissítőt egy tipikus helyi vendéglőben fogyasztjuk el. Visszafelé elhaladunk a karib partok mentén a Grafton Bird Sanctuary mellet, ahol sokféle trópusi madarat látunk majd.
Az ár artalmazza az ebédet és a frissítőt.
Ár: kb. 75 USD

ESŐERDŐ Félnapos kirándulás
Tapasztalja meg a Tobago flóráját és a faunáját. Az esőerdő 1765 óta védelem alatt áll, és ezzel a Karib-térség legrégibb természetvédelmi területe. Számtalan madárfaj él itt: papagájok, kolibrik, motmotok, cocoricok (Tobago/Trinidad egyik jellegzetes madara, a címerben is ábrázolják a vörös íbisz mellett), harkályok és sok minden más.
Az ár tartalmazza a reggeli snack-et és az üdítő italokat.
Ár: kb. 95 USD

SZIGET TÚRA Egész napos kirándulás
Fedezze fel Tobago legszebb részeit. Megismerkedünk az Atlanti-óceán és a Karib-tenger partjával és a sziget legszebb strandjaival. Látogatást teszünk a festői szépségű halászfaluban, Charlottenville-ben a sziget északnyugati részén. Tipikus tobagoi ebédet kapunk Speyside-ban, a Jemma`s Sea View Kitchen-ben, majd meglátogatjuk az Argyle vízesést, ahol fürdésre is lesz lehetőség. Ezután a történelmi főváros, Scarborough felé vesszük utunkat. A Fort King Geroge-ból élvezhetjük a kilátást az Atlanti-óceánra.
Az ár tartalmazza az ebédet, a frissítőket és a belépőjegyeket.
Ár: kb. 75 USD

Trinidad és Tobago hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Trinidad és Tobago leírás

A karibi szigetlánc legdélebbi csücskének két szigetén élő nép furcsa kettőst alkot, a harsány, zabolátlan és multikulturális Trinidad ad otthont a kozmopolita fővárosnak, Port of Spainnek és a híres karneválnak. A visszafogott, kissé vidékies Tobago a nyugalomra vágyók számára jelent igazi menedéket. Belsejében háborítatlan erdők, partvidékének pazar fövénysávjai mentén pedig szolid idegenforgalmi létesítmények várják a kikapcsolódást keresőket.

Tobago
A legenda szerint hajdanán a hajótörést szenvedett Robinson Crusoe Tobago partjaira vetődött.

Azóta Tobago nagy nemzetközi légitársaságokkal is megközelíthető, de a 300 m2 alapterületű szigetet, amely a lényegesen nagyobb testvérszigettől, Trinidadtól csak kb. 30 km távolságra északkeletre található, megkíméli a tömegturizmus.

Végeláthatatlan pálmaligetek, kristálytiszta víz, türkizkék tenger, magányos strandok és buja trópusi vegetáció jellemzik ezt az álomszigetet. Itt található a Karib-térség legrégibb erdő-rezervátuma, amely 1765 óta természetvédelmi terület. A természet kedvelői lenyűgöző flórát és faunát találnak az esőerdőben, de a búvárkodás szerelmesei is megtalálják itt számításukat.

Az egyedülállóan szép tenger alatti világ delfinek és kis cápák otthona, amely hajóroncsokat és megszámlálhatatlan korallzátonyt rejt. Tobago szerelmesei úgy tartják, hogy az élővilág gazdagsága vetekszik a Great Barrier Reefsével.

De Tobago a „limen”-ről is nevezetes, amely a helyiek életfilozófiáját fejezi ki, és „édes semmittevés”-nek fordítható magyarra. Senki nem siet, mindig mindenre van idejük, esznek-isznak, eszmét cserélnek, történeteket és vicceket mesélek, anekdotáznak.

Jöjjön el Tobagora és „limen”-ezzen velünk - nagyon fogja élvezni! Trinidad és Tobago hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
Trinidad és Tobago adatlap

Főváros: Port of Spain 

Pénznem: trinidadi és tobagoi dollár 

Hivatalos nyelv: angol 

Terület: 5128 km² 

Lakosság: 1 263 000 fő

Népek: néger,hindu,mulatt angol

Vallás: Keresztény,hindu,mohamedán Trinidad és Tobago hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.