(06 1) 881 74 00, (06 20) 884 94 00
 
 

Koh Samui, most előfoglalási akcióban! Samui Bayview Resort & Spa 4*, reggelivel

 
Koh Samui, most előfoglalási akcióban! Samui Bayview Resort & Spa 4*, reggelivel
Ország: Thaiföld,  Város: Chaweng Beach, Koh Samui,  Típus: nyaralás
Utazás: repülővel Szálláshely: 4* Ellátás: reggeli
Indulás: 2020.10.27 Időtartam: 13 nap/10 éj Ár: 254 900 Ft / fő (akciós alapár)
 
Hivatkozási szám: 80450


Indulási időpontok

Indulás: 2020.10.27 Időtartam: 13 nap/ 10 éj Ár: 254 900 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.11.03 Időtartam: 13 nap/ 10 éj Ár: 257 900 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.11.10 Időtartam: 13 nap/ 10 éj Ár: 280 900 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.11.17 Időtartam: 13 nap/ 10 éj Ár: 290 900 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.11.24 Időtartam: 13 nap/ 10 éj Ár: 342 900 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.12.01 Időtartam: 13 nap/ 10 éj Ár: 317 900 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.12.08 Időtartam: 13 nap/ 10 éj Ár: 269 900 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.12.15 Időtartam: 13 nap/ 10 éj Ár: 296 900 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.12.22 Időtartam: 13 nap/ 10 éj Ár: 314 900 Ft / fő (akciós alapár)

Programleírás

ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ ÁRAK VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES A SZABAD HELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

Thaiföld:
Gyönyörűen díszített templomok, és lenyűgöző arany Buddha-szobrok, kedves, barátságos emberek és ízletes, egzotikus konyha - fedezzék fel Önök is Thaiföldet, a páratlan nyugalom, a trópusi napfény országát, tapasztalják meg saját bőrükön egy egzotikus kikapcsolódás élményét!

Koh Samui: Thaiföld gyöngyszemeként is szokták emlegetni. 242 km2-ével a királyság  harmadik legnagyobb szigete. Első telepesei a Hainan-szigetről érkeztek és hajósnépek voltak. Mintegy 150 esztendeje kezdtek kókuszdió termesztéssel foglalkozni ezen a szigeten. A sziget néhány falujában elszórtan thai-maláj leszármazottak is élnek. A sziget körülbelül 30 évvel ezelőtt tett szert legendás hírnévre, de csak a 80-as évek vége felé vált olyan népszerűvé, mint a menekülés más célpontjai Goa és Bali.Az autóbusz és komphálózat bevezetése, a repülőtér megnyitása óta gyors változások álltak be. Samui napjainkban egyre népszerűbbé válik. A hátizsákos turisták utolsó menedékének számító Koh Samui - koh szigetet jelent - manapság fokozatosan alakul át drága üdülőterületté. Tucatnyi pálmákkal szegélyezett stranddal rendelkezik, ahol minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt. A két leghosszabb Chaweng és Lamai, ezek a legjobban kiépített területek, de gyorsan fejlődik a többi terület is. A kisebbek, mint Bophut, Chaeng Mon, Tong Yang és Mae Nam olyanok, mint egy képeslap. Tiszta kék tenger, fehér homokos strand, buja zöld kókuszpálma-ültetvények. Mára a tengerparton elfogytak a szabad területek, ezért egyre többen építkeznek a tengerparti sziklás részekre, ill. a hegyoldalakon is mind több szálloda nyílik. A strandolás a fő aktivitás vagy passzivitás Koh Samuin. Chawengen szörf, jetsky- és csónakkölcsönzés is van. A szigeten kellemes sétákat tehetünk. Koh Samui 35 000-es lakossága főleg halászatból, kókusztermesztésből és kereskedelemből él, bár manapság sokan a turizmussal is kapcsolatba kerültek. Nathon a sziget legnépesebb területe és egyben fővárosa. Ide érkeznek a kompok és a buszok a szárazföldről. Nathonon kívül csak csendes falvak vannak, ahol a halászhajók kirakodásának, hálói javításának vagy a, kókuszdió betakarításának mindennapi munkáit láthatjuk. Bárhová megyünk Koh Samui szigetén, erjedő kókuszdió szagát érezzük.

Látványosságok Koh Samuin
- Vízesések
: több vízesés is Található Samuin. A legismertebbek a Na Muang és a Na Muang 2 vízesések, ill. amit annyira a külföldiek nem ismernek az a Magic Garden. Aki szeretne az elefántolásra is be tud helyben fizetni. Mindkét vízesésben lehet fürödni, bár egy kicsit hűvös a víz. A Magic Gardenben gyönyörű szobrok között élvezheti a kiránduló a fák hűsét.
- Bivalyviadalok: A helybéliek imádnak fogadni viaskodó vízi bivalyokra. Az eseményt a sziget településein felváltva rendezik meg. Na Thon, Na Muang, Hua Thanon, Chaweng, Mae Nam, és Bophut rusztikus kűzdőterein eresztik össze az állatokat. A küzdelem során két bivaly rohan szembe egymással, összeakasztják a szarvukat és gazdáik bíztatására addig huzakodnak vagy öklelik egymást, amíg az egyik állat visszakozik. Rendszerint csak másodpercekig tart az egész és az állatok ritkán sérülnek meg.
Monkey Centre: A Samui Monkey Centre Bo Phuttól kb. 500 méterre délre található. A kókuszdió ültetvényesek évtizedek óta betanított makákó-majmokkal mászatják meg a kókuszpálmákat, velük szedetik le a termést. A Centerben bemutatott show nem színházi előadás, inkább a majmok munkáját mutatja be. Aki gyerekekkel utazik, annak jó szórakozás lehet a show megtekintése.
- Templomok: A templomok szerelmesei Bang Kao falu mellett, a sziget déli végén találják meg a Wat Laem Swaot és a hozzá tartozó érdekes, nagy tiszteletnek örvendő, Sirivijaya stílusú, régi sztúpát. Koh Samui északi csücskében, egy kicsi sziklás szigeten, amely átjáróval csatlakozik Samuihoz, áll a Nagy Buddha temploma ( Wat phra Yai ). Az 1972-ben állított modern szobor 15 méter magas, a trópusi égre és tengerre kirajzolódó, hatalmas sziluettje rendkívül jól mutat. A templomban sortban és ujjatlanban belépni tilos. Samui délnyugati csücskéhez közel, Ban Phangka közelében van a Wan Hin Lat meditációs templom, ahol egynapos vipassana kurzusokat tartanak. Ugyancsak érdekes lehet a kísérteties mumifikált szerzetes teste a Wat Khunaramban, a 4169-es úton, Ban Thurian és Ban Hua Thanon között, dél felé. Luang Phaw Daeng, a szerzetes már két évtizede halott, de romlatlan holtteste megőrizte az ülő, meditációs testhelyzetet, orrán napszemüveget visel.           
- Ang Thong Nemzeti park: Egy kb. 40 kis szigetből álló szigetcsoportot ölel fel a nemzeti park, amely kopár mészkőszirtjeivel, rejtett lagúnáival, fehér homokos partjaival és sűrű vegetációjával szinte levelezőlapszerű tökéletességben pompázik és nyújt alkalmat a turistáknak, hogy kedvükre gyönyörködjenek a Thai öböl szigeteiben. A parkhoz 18 km2-nyi szigetterület tartozik, a környező 84 km2-es tengeri világgal együtt.         
- Hin Ta – Hin Yai: A déli partszakaszon, Lamai Beach végénél található a Grandfather és a Grandmother Rock (Nagypapa szikla és Nagymama hasadék ) A természeti képződmények leginkább a lingam-yoni kultuszban szereplő termékenységi szimbólumok. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy mit lát a képeken.


Koh Samui: Samui Bayview Resort 4*, reggelivel

Mindenkinek, aki pálmafákkal övezett, fehér homokos tengerpartra, szép szállodákra, nyugalomra vágyik, ajánljuk a szigetet. Itt az utazó indent megtalál, ami egy felejthetetlen egzotikus nyaraláshoz szükséges.

Fekvés: A Chaweng Noi zöld dombjain található szálloda lélegzetelállító kilátást nyújt a tengerre és békés helyen, Chaweng nyüzsgő belvárosához közel helyezkedik el. A part kb 5-10  perces sétával elérhető.

Felszereltség: 24 órás recepció, széf, konferencia központ, tisztító,éttermek, bárok, kávézók, szauna, fittness terem, wellness részleg.

Medence: felnőtt és gyermekmedence

Ellátás: reggeli

Internet: nyilvános helyiségekben internet hozzáférés van

Távolság a repülőtérig: kb. 30 perc

Szobák: az árban standard kétágyas jól felszerelt, kényelmes és modern szobatípus szerepel, minden más szobatípussal kapcsolatban kérje ajánlatunkat.

A szálloda honlapjának megtekintéséhez kattintson ide >>

Utazás: menetrendszerinti járattal Budapestről! Kérjük jelezze foglalásnál, amennyiben Bangkokban több napot kíván eltölteni.

Figyelem!   hosszabb vagy rövidebb tartózkodás miatt kérje ajánlatunkat!

Az árak a szabad helyek függvényében változhatnak!

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.

Fakultatív programok

Ehhez az ajánlathoz nem tartoznak fakultatív programok
 

Ármegjegyzés

Az ár tartalmazza:

- repülőjegy Budapestről két átszállással
- szállás,
- reggelis ellátás
- transzfer
- magyar nyelvű telefonos asszisztencia

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,

Igény esetén:
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980Ft/fő/nap
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,5 millió forintos szerződés összegig 1,3%, 1,5-3 millió forintos szerződés összegig 2%, 3-6 millió forintos szerződés összegig 3%

Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem.


Helyben fizetendő:
- igény esetén fakultatív programok magyar idegenvezetéssel
- előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek, ennek összege változó, érdeklődjön munkatársunknál megrendelés előtt. alap ár:314 900 Ft
akciós alapár:254 900 Ft
Reptéri illeték:139 900 Ft
Foglalási díj:1 500 Ft
Útlemondási biztosítás:1.30 %
Teljes ár:401 433 Ft / fő

Egyéb tudnivalók 


 
Start Utazási Iroda
Madách Trade Center
Madách Imre út 13.
(06 1) 881 74 10
(06 20) 884 94 10
Start Utazás, Óbuda

Bécsi út 52-54
(06 1) 881 7430
(06 20) 884 94 30
Start Utazási Iroda, Szeged

Oroszlán utca 5.
(06 62) 541 755
(06 20) 884 94 60
Start Utazási Iroda, Pécs

Home office
(06 72) 200 272
(06 20) 884 94 65
Start Utazási Iroda, Győr

Home office
(06 96) 550 680
(06 20) 884 94 50
Start Utazási Iroda, Debrecen
Halköz üzletház utcafront
Simonffy utca 4-6
(06 52) 503 500
(06 20) 884 94 40
Start Utazási Iroda, Székesfehérvár

Home office
(06 22) 500 357
(06 20) 884 94 70
Start Utazási Iroda, Nyíregyháza

Home office
(06 42) 220 242
(06 20) 884 94 90
Start Utazási Iroda, Rákoskeresztúr
01-09-906127
Pesti út 70.
(06 1) 881 74 22
(06 70) 334 30 37
Start Utazási Iroda, Baja

Gaál Péter utca 9-11
(06 79) 321 058
(06 30) 34 06 550
Románia
Az iroda kiszolgálása Magyarországról történik.
Hal köz 2.
(+4) 0364 780 039
(+4) 0364 780 039