Nem kell elkerülni Bangkokot a királyi ceremónia alatt

Ablak a Világra - Utazási magazin


Nem kell elkerülni Bangkokot a királyi ceremónia alatt


A "Nation" újság május 30-i számában azt írta: "A turisták kerüljék el Bangkokot a királyi ceremónia során". Aggodalomra azonban semmi ok, a cikk teljesen hamis. Bangkok nagy hely, és nem lenne ok arra, hogy a turisták lemondják utazásukat. Ezt megerősítette a turisztikai miniszter, Kobkarn Wattanavrangkul is.

A királyi ceremónia, amelyre 2017. október 25-29. között kerül sor, csak a Sanam Luang területén fog tartani. Az egyetlen turisztikai látványosság, amelyre hatással lehet az a Grand Palace és a Smaragd Buddha temploma. Tehát semmi ok arra, hogy bárki törölje a terveket a ceremónia miatt.

Valójában ez történelmi jelentőségű kulturális esemény és sok külföldi kifejezetten azért érkezik Thaiföldre, hogy részt vegyen ezen az eseményen. Azonban tudni kell az ide látogatóknak, hogy ezt addig tehetik meg, amíg megfelelő (fekete) ruhát viselnek. Máshol Bangkokban és Thaiföld többi részén a turisták a szokásos módon folytathatják üdülésük. Ők viselhetik szokásos ruházatukat, és meglátogathatják a szokásos látnivalókat.


Forrás: Kraszkó Diána  

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkekBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.