Mahé nyaralás

A Mahéi nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Mahéi nyaralás, a Mahéi nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Mahéi nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Mahé úti célok

Az összes Mahé nyaralás »

Az összes Mahé nyaralás »

Mahé legjobb szállodái

4.5pont - 3 értékelés
Berjaya Beau Vallon

Berjaya Beau Vallon

Beau Vallon Bay
Ár:
  319 900
Ft / fő-től (10 napra)
Értékelés:
Tetszik:
A szálláshely közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, saját stranddal, napozóágyakkal és ingyen törülközőkkel. A valóban fehér homokos fövény tiszta, és árnyékos hely is van bőven. A strand a maga 3 km hosszúságával a leghosszabb Mahejen, így nem is zsúfolt. Számos vízi szórakozási lehetőség is kínálkozik. A szobákat minden nap takarítják és ingyen vizet készítenek be. A büfé reggeli és vacsora bőséges kínálattal fogadott, esténként pedig élőzene.

Nem tetszik:
A szállodai szobák elosztása mint egy kaszárnyában. Hosszú-hosszú, egyenes folyosó és két oldalt a szobák. Hangszigetelés nincs. A gyakori hangoskodás visszhangzik, bármelyik szobaajtó zárása robbanásként hallatszik. Az összenyitható szobák ajtaja mintha csak függöny lenne, mert minden nesz áthallatszik. Televíziós vétel a műsorszolgáltatás hiánya miatt nem működött. Vacsorához nem adtak ingyen vizet, a félliteres palackot 55 rupiáért árúlták (1100 Ft).

Egyéb:
Sok volt a fekete afrikai vendég, kiket egyáltalán nem érdekelt, hogy a hajnali órákban mások már aludnának. Minden formában hosszasan hangoskodtak a folyosón, ami ébren tartott bennünket is. Hazájukban talán mindenki igy viszonyul másokhoz, és ez nekik természetes. De nem nekünk európaiaknak.
!pont - nincs értékelés
Le Meridien Fisherman`s Cove****+

Le Meridien Fisherman`s Cove****+

Beau Vallon Bay
Ár:
  509 900
Ft / fő-től (10 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Mahé nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 


Vízum, követség

Vízum: Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel 1 hónapig vízum nélkül tartózkodhatnak az országban. Az országból való kiutazáskor 40 US Dollárnak megfelelő összeget kell fizetni, külföldi valutában. Mahé nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.