Segítség a család nyaralásának megszervezéséhez

Családi ár a Start Utazáson: egyetlen ár a teljes család nyaralására!


Adja meg, hogy hányan vannak a családban, hányan utaznak együtt, és a Start Utazás kiszámolja a család utazásának teljes költségét.

Nincsenek rejtett trükkök, csalóka költség elemek. A családi ár számoló minden megmutat, és minden utat az Ön családjára szabottan tesz összehasonlíthatóvá.

Így még egyszerűbb a családi nyaralás megszervezése.

Mit kell tennem?

 • Nyissa ki a családi ár számolót
 • Adja meg, hogy hányan utaznak együtt
 • Adja meg a gyerekek korát is
 • Nyomja meg a mentés gombot


A gyerkek korának a be nem töltött évek számát kell megadni.

A gyerekek korának megadása nagyon fontos, mert a program ez alapján tudja levonni a rájuk vonatkozó kedvezményeket.

A csecsemők a 2. évüket be nem töltött babák.

Mit tartalmaz a családi ár?

 • Alapárat a megadott szolgáltatásokkal
 • Kötelező felárakat
 • Levonjuk a gyermekek kedvezményét
 • Nem tartalmazza az utazási biztosítást


A családi árat, a családi nyaralás teljes összegét a program minden oldalon, és minden ajánlat mellett a teljes ár helyén zölddel adja meg, illetve ahol nincs teljes ár, ott az alapár helyén tűnteti fel .

Az ár valóban minden költséget tartalmaz, a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás kivételével.

A családi árral az ajánlatok ténylegesen összehasonlíthatóvá válnak, méghozzá az Ön családjára szabva, és eltűnnek az esetleges árképzésbeli - sokszor igen jelentős - különbségek.


A Start Utazás az egyik leglátogatottabb és legnagyobb bizalmat élvező magyar nyelvű utazási portál. A Start Utazáson szerepel a teljes magyar megvásárlásra érdemes utazási kínálat.

A Start Utazáson kizárólag azok az utazási ajánlatok jelenhetnek meg, amelyek megfelenek nagyon szigorú minőségi szűrőnknek. Viszont ami megfelel, abból az összeset megjelentetjük, azaz a teljes megvásárlásra érdemes kínálatot megtalálja itt. Az ajánaltok és árak napi frissítéssel kerülnek fel, az összes elérhető kedvezménnyel és akcióval együtt.

Nagyon komoly erőfeszítést teszünk, hogy Ön a legjobb nyaralást, utazást tudja kiválasztani. A Start Utazás nem képvisel egyetlen utazás szervezőt sem, minden figyelmünket arra fordítjuk, hogy Önnek a legjobb utazást tudjuk javasolni. Rengeteg, a keresést, összehasonlítást és a jó döntés meghozatalát segítő szolgáltatást nyújtunk Önnek.

A családi ár számoló is ennek jegyében született. A családi ár számoló legfontosabb feladata, hogy egyrészről teljes összehasonlíthatóságot biztosítson és kiküszöbölje az ár és felárak halmazában esetlegesen elrejtett trükköket, valamint, hogy Önnek tiszta képet adjon a családi nyaralás tényleges költségéről.

BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

 • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
 • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
 • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.