Azori-szigetek körutazás

A Azori-szigeteki körutazás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Azori-szigeteki körutazás, a Azori-szigeteki körutazás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Azori-szigeteki körutazás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Azori-szigetek úti célok

Az összes Azori-szigetek körutazás »

Azori-szigetek

Az összes Azori-szigetek körutazás »

Azori-szigetek utazási magazin

A világ egyik legszebb szigete: Terceira

Az Azori-szigetekhez három nagy vulkáni szigetcsoport tartozik, melyek ma Portugália egyik régiójaként önálló kis államot alkotnak, saját törvényhozással és kormányzattal. Összesen kilenc kisebb-nagyobb sziget tartozik ide. A legnagyobb San Miguel 745 négyzetkilométeres területtel, a legkisebb a mindössze egy 17 négyzetkilométernyi földdarab, Corvo szigete.A szigetcsoport összesen 2323 négyzetkilométernyi területen fekszik, és saját mikroklímával rendelkezik, melyet a tengeri szelek és a Golf-áramlat nagyban befolyásol. A hőmérséklet-ingadozás itt minimális, télen az átlag 13 C, s nyáron sem magasabb 23 C-nál. A tenger hőmérséklete is hasonlóan alakul: 17-23 C között ingadozik, évszaktól függően. Az óceáni éghajlatnak és a vulkáni eredetnek köszönhetően igazán egyedi flóra és fauna várja az idelátogatókat, akik vagy közvetlen menetrendszerinti légi járattal érkeznek Lisszabonból, vagy charter járattal Németországból és az Egyesült Államokból.A szigetcsoportot a XV. század [...]

Azori-szigetek körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Azori-szigetek körutazás »
 

Azori-szigetek leírás

Ilyen lehet a Paradicsom?

 Az európai partoktól 1460, Észak-Amerikától 3750 km-re fekvő Azori-szigeteket portugál tengerészek fedezték fel a XV. század első felében.

A szigetvilág három nagy egységet képez: keleti- (Săo Miguel és Santa Maria), középső- (Terceira, Graciosa, Săo Jorge, Pico és Faial) és nyugati-csoport (Corvo és Flores). Santa Maria, Ponta Delgada és Angra nemzetközi repterei mellett minden szigetnek van légi-összeköttetése, hajóforgalom folyamatos a szigetek között. 

Felejthetetlen élmény a zafírkék és smaragdzöld tavak, a vulkáni kúpok és kráterek, a termékeny dombok, a színes hortenziák, a XV. századi templomok és méltóságteljes udvarházak, a kék óceán és a fekete homok együttes látványa. Ez a legendás kilenc költőien elnevezett szigetből álló vidék, egész évben enyhe éghajlattal, 250.000 szigetlakóval nyugodt menedékhely, ahol a „stressz” és a „szennyezettség” ismeretlen fogalom.

Azori-szigetek körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

Nagykövetség
Cím: Calcada de Santo Amara 85.
1349-042 Lisboa
Előhívó: (351)(21)
Telefon: 363-03-95, 364-59-28, 364-59-29
Ügyelet: 363-03-95
Fax: 363-23-14 Azori-szigetek körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.