Valletta körutazás

A Vallettai körutazás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Vallettai körutazás, a Vallettai körutazás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Vallettai körutazás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Valletta úti célok

Az összes Valletta körutazás »

Valletta

Az összes Valletta körutazás »

 

Valletta leírás

Valletta
Valletta „kötelező program”. A paloták városa vitathatatlanul Európa egyik legszebb fővárosa és a legnagyobb kincs, amit a történelmen és a kultúrán kívül a sziget nyújtani tud. Számtalan üzlet és passzázs szolgál bevásárlási lehetőséggel a turisták számára. Valletta két gigantikus méretű természetes kikötő között álló szikla tetejére épült, így mindig természetes védelmet élvezett a történelem folyamán a hódítókkal szemben. Valletta körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

Vízum
Magyar állampolgároknak 30 napot meg nem haladó, magáncélú tartózkodásra nem kell vízumot váltaniuk. Munkavállaláshoz engedély és megfelelő vízum szükséges. Az illegális munkavállalás — más európai országoktól eltérően — itt nem csak adminisztratív vétség, hanem bűncselekmény, amiért a kitoloncoláson felül elvileg akár szabadságvesztés is kiszabható. A munkavállalási engedélyeket a beutazás előtt kell beszerezni. Valletta körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.