Kuba, Varadero: TOP kihagyhatatlan programok

Ablak a Világra - Utazási magazin


Kuba, Varadero: TOP kihagyhatatlan programok


Havanna mellett Varadero városa is tartogat különlegességeket a nyaralni és pihenni vágyók számára. Akik Veredaróba tervezik az utazásukat, azoknak a következő programokat ajánljuk.

TOP 1 kihagyhatatlan program: Varadero Beach
A családi és baráti nyaralások alkalmával egyaránt kihagyhatatlan a tengerpart. Varadero gyönyörű partszakasza ámulatba ejti a turistákat.

TOP 2 kihagyhatatlan program: látogass el a Saturno barlangba!
A barlangban található kis medence lehetőséget nyújt, hogy megmártózz a vízbe, ami hideg, ugyanakkor kirstálytiszta. Varadero gyönyörű barlangja egyedi élményt jelent a nyaralók számára.

TOP 3 kihagyhatatlan program: Coral Beach
A Varadero városában található Ciral Beach a könnyűbúvár szerelmeseinek egyik kedvenc helye. Csodálatos mélytengeri élményekkel gazdagodhatsz ezen a partszakaszon. 12 méterre merülve pedig gyönyörű korallokat és trópusi halakat láthatsz.

TOP 4 kihagyhatatlan program: A rum háza
A látogatást azt teszi nagyon tanulságossá, hogy alaposan elmagyarázzák az egész elkészítési folyamatot. Ha szívesen kóstolnál igazi, kubai rumot, ha kíváncsi vagy a folyamatokra, akkor a Varaderóban található House of Rum a te helyed.

TOP 5 kihagyhatatlan program: Delfinario
Úsztál már delfinekkel? És szeretnél? A kubai, Varaderóban található Delfinarióban van erre lehetőséged. Megismerheted ezeket a kedves élőlényeket és még lubickolhatsz is velük. Kihagyhatatlan élmény!

TOP 6 kihagyhatatlan program: Varadero Street Market

Varaderóban van a legjobb utcai piac. Egy kellemes napot tölthetsz el a vásárlással, ami azért olyan szórakoztató, mert itt mindig találsz valami érdekeset. Ráadásul nem is kell sokat költened rá. Itt tipikus kubai kézműves tárgyakat, kerámiákat és szöveteket találsz.

Még több információ Varadero-ról! >>


Forrás:   

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkekBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.