Párizs gazdagon beszámolóPárizs gazdagon

16457 megtekintés
Kóródi Sándor (2) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
5 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2010.08.16 - 2010.08.22

Párizs, FranciaországA Z(s)eppelin utazási iroda szervezésében, dr.Gálffy László vezetésével egy tökéletesen szervezett, kitűnően vezetett párizsi úton volt szerencsénk részt venni.Az utazási körülmények, szállások, az elvárásoknak megfeleltek. A program gördülékenyen zajlott, köszönhetően a vezető több évtizedes tapasztalatának, rutinjának és körültekintő gondoskodásának, melyetnem vitt túlzásba. nem telepedett rá a csoportra, mindig annyit mondott nagyon velősen, amennyi fontos vot, de nem volt fárasztó. Ideálisan osztotta be az időt, ügyelve, hogy ne legyen egysíkú, változatosan kövessék egymást a képzőművészeti, építészeti, városképi és természeti élmények.

Nejemmel együtt felejthetetlen élményekkel gazdagodva térünk haza, köszönhetően a Start utazási iroda gyors foglalásának és a Z(s)eppelin kitűnő szervezésének.
Hozzászólások a beszámolóhoz


2011.08.25 19:33 jorefi (1)
A Párizs-Normandia-Bretaigne utat szintén Zseppelin keretén belül Dr.Gálffy László vezette. Az utat ugyanolyan profi módon, fantasztikus tárgyi tudással, és szervezzésel vezette. Aki teheti, vegyen részt rajta. Évente két ilyen út indul csak.

Réfi József
Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások