Liszt Ferenc repülőtér 2012. március 26., hétfő beszámolóLiszt Ferenc repülőtér 2012. március 26., hétfő Liszt Ferenc repülőtér 2012. március 26., hétfő

Liszt Ferenc repülőtér 2012. március 26., hétfő

14732 megtekintés
karcsika (368) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
0 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2012.03.26 - 2012.03.26

Budapest, Magyarország, Budapest és környékeA Malév csődje után először utazom Ferihegyről (jajj, már Liszt Ferenc reptér).

Reggel kilencre érek ki. A 2A-ról indul a gép, viszonylag sokan állnak a sorban a check-in-nél, de feltűnően halad a sor. A check-in után a biztonsági ellenőrzéshez hosszú sor áll (vagy ötvenen állnak kint az indulási csarnokban), de ott is történik valami folyamatosan.

Amikor a bejáratnál a beszálló kártya ellenőrzésre kerül a sor, az ott strázsáló lány kijelenti, hogy át kéne menni a 2B-re. Visszakérdezek, hogy miért, mire mondja, hogy mert itt sokan vannak, valószínűleg jobban járok vele, ha átmegyek. Könnyű meggyőzni, átsétálok.

10 perc sorban állás, folyamatos haladás mellett. A 2B felől két földi halandóknak szóló és egy priority lane ellenőrző kapu van nyitva, de a kiemelt ügyfeleknek szóló kapuhoz is szólítanak, ha nincs különösen fontos ügyfél.

Összességében flott és folyamatos minden, nincs nyoma a korábban tapasztaltaknak. Az egész processzus negyed óra alatt megvan.

(Persze megint besípolt rajtam a kapu, pedig mezítláb voltam, egy szálingben és nadrágban; még csak egy fém gombom sincs. Úgy látszik ezzel együtt kell élnem, hogy Budapesten mindig a legalaposabban ellenőrzött utas leszek.)
Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások