Krétai csalódás - Malév Airtours beszámolóEz volt a szekrény. Falba vájt lyuk, ajtóval. Az összes csaptelep rozsdás és koszos volt. All inklusive ebédcsomag, ha valaki elment kirándulni. A szendvicsekben nem volt vaj, egyikben egy szelet sajt, a másikban pedig egy romlandó szelet szalámi volt. Kissé balesetveszélyes a légkondi kültéri egysége az erkélyen. Krétai csalódás - Malév Airtours Krétai csalódás - Malév Airtours Krétai csalódás - Malév Airtours Krétai csalódás - Malév Airtours Krétai csalódás - Malév Airtours Krétai csalódás - Malév Airtours Ajtófélfa

Krétai csalódás - Malév Airtours

9190 megtekintés
KKRudolph (2) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
0 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2008.07.12 - 2008.07.19

Hersonissos, Görögország, Kelet-Kréta, KrétaSajnos a mi nyaralásunk messze nem olyan volt, mint ahogy a Malév Airtours katalógusában bemutatta.

Érkezéskor a recepción kértük a klíma távirányítóját, azt mondták, hogy a szobában van. Felmentünk a szobába, természetesen nem volt ott. Visszamentünk, akkor sem akarták odaadni, mondva, hogy azért külön kell fizetni. Mutattuk, hogy júliusban már benne van az árban, nagy szájhúzogatva odaadták.

- Mivel első nap 23 órakor érkeztünk meg, már nem volt semmi étel, ital, de beraktak a szobába néhány szendvicset, ami olyan száraz volt, hogy ki kellett dobni. (Még a 3. napon is a szemetesben volt.)

- A szoba minősége maximum egy kollégiumi szobának felel meg (képeket mellékelek). A fürdőszoba több helyen penészes volt, a csempe koszos, a kád kopott, a csapok rozsdásak, koszosak. Lefolyó is rozsdás. A törölközők koszosak. A recepción reklamáltunk a szoba miatt, de azt mondták, hogy tele vannak, nem tudnak másikat adni.

- Nem volt normál szekrény, a falba vájtak egy üreget, az elé raktak egy ajtót (képe mellékelve). - Az utazási iroda a későbbi reklamációnál ezt praktikus megoldásnak nevezte!

- A szobában a biztosíték kapcsoló "fütyülő" hangot adott ki, nem lehetett tőle aludni - Légkondícionáló kültéri egysége balesetveszélyes (kép mellékelve)

- Szobákban a takarítás annyi volt, hogy a földre dobott törölközőre rálépett a hölgy, körbehúzogatta a földön. Ágynemüt nem cseréltek, csak "felrázták". Az sem zavarta a személyzetet, hogy a szobában voltunk. Ha reggeli után nem mentünk el, akkor nem lehetett pihenni, mert 1 órán belül 3-an nyitottak be a zárt ajtón kulccsal. A szemetest nem minden nap cserélték ki, ezért a WC papírt 3 nap után már nem a szemetesbe, hanem a WC-be dobtuk

- Az "all inlusive" szolgáltatás abból állt, hogy a medencénél a bárban 23 óráig lehetett ihatatlan üdítőket, sört, valamint vizezett ouzót, rakit és brandyt inni. (Önkiszolgálással). A vörösbor helyén halványrózsaszín hab jött. A használt, kirakott műanyag poharakat nem mosták el rendesen, csak a folyó vízű csap alá dugták, mosogatószert sem használtak, úgy rakták újra ki. Ha beleszagoltunk, éreztük, mit ittak belőle. Az épületben lévő bár 18-23 óráig működött, ott üveg poharak voltak, de az italkínálat megegyezett a másik báréval. A poharak itt is mindig koszosak voltak.

- Az étteremben lévő poharak is nagyon koszosak voltak, kb. 15 közül lehetett 2-t kiválasztani.

- Amikor elmentünk kirándulni, kértünk ebédcsomagot (kép mellékelve). A csomag tartalma ahogy látszik: kettő száraz "szendvics". Az egyikben 1 szelet sajt van (vaj nélkül), a másikban 1 szelet "zalai", szintén vaj nélkül, valamint 1 db paradicsom, 1 darab uborka, 1 kis üveg víz, valamint egy lénarancs. (Nem lehet pucolni, facsarni való.) Nem voltak nagy elvárásaink, de ennél azért többre számítottunk.

- A beígért animáció abból állt, hogy a kisgyerekeket kézen fogták, és a medencénél táncoltak velük, valamint jégkocka köpő versenyt rendeztek. Egyetlen nap volt valami rendezvény a "színház" részen, de állítólag az sem ért semmit, aki látta, egy sem nézte végig. Más hotelekben táncos estek voltak, meg show műsorok.

- 7 napból 4 napon nem volt meleg víz, amikor fürödni akartunk, pénteken délelőtt 10 óráig víz sem volt egyáltalán. Hiába nyitottuk meg a csapot, csak "kerregett".Összességében megállapítható, hogy a színvonal egy magyarországi panziónak sem felelt meg, az egész komplexumot pedig az ÁNTSZ bezárná 10 perc után. All inklulsive útnak sem szabadna hirdetni, mert nagyon sokat kellett költeni az ételre, italra.

Mi az irodában látott képek alapján (szobákat is mutattak) döntöttünk ezen út mellett, de sajnos nagyon megbántuk.

A reklamációt azonnal benyújtottuk hazaérkezésünk után, de nem talált értő fülekre! Nem javaslom senkinek ezt a szállodát, valamint a fent megnevezett utazási irodát sem!


Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások