Indulás Budapestről, előzmények beszámolóImazászlók Indulás Budapestről, előzmények

Indulás Budapestről, előzmények

17044 megtekintés
karcsika (368) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
0 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2011.02.21 - 2011.02.21

Kathmandu, Nepál2011. február 21.

-------------------------- ----

Az utazás apropója egy incentiive utazás meghívó volt Nepálba, ahová mindig is szerettem volna utazni. Ugyanakkor a meghívás egy hétre szólt, amit meglehetősen kevésnek gondolok, ha már egyszer sikerül Nepálba eljutni. Ezért meghosszabbíttattam a jegyemet egy héttel. A második probléma az volt, hogy nem feltétlenül azt és olyan sorendben és hansúlyokkal szerettem volna végigjárni, mint ahogy az a programban szerepelt, ezért - remélve, hogy meghívóim is beleegyeznek - a két hetet egyben kezelem, és már a legelején önállósítom magam. Így adódott, hogy két hétre Nepálba indultam.

Budapestről indultunk február 21-én, hétfőn, Isztambul és Delhi érintéséve. Isztambulban két órás, Delhiben 4 óra körüli átszállási időnk volt. 22-én, helyi ddő szerint, - ami a sors kifürkészhetetlen fintora folytán 4 és háromnegyed órával tér el az aktuális otthoni időtől - délután érkeztünk Kathmanduba harminc óra feletti utazás után. Valamiért sem arepülőutak alatt, sem az átszállási időben nem tudtam alaudni, erősen nyomot hagyott rajtam az út.

Tehát Karthmanduban a szállodában nem volt kedvem azonnal nekivágni a városnak, sem magam, sem a szervezett városnéző progrm keretében, inkább csak olvasgattam, és reméltem, hogy sikerül elaludnom. De ki tud reggel 11-kor (hazai idő szerint elaludni). Este közös program és gálavacsora.
Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások