Katar

A Katari Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Katari , a Katari legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Katari foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Katar, az Arab-félsziget egyik legkisebb és sokáig az egyik legelzártabb országa csak alig két évtizede nyitotta meg kapuit az idegen látogatók előtt.

Az összes Katar »

Katar

Az összes Katar »

Katar utazási magazin

Az egyik legdinamikusabban fejlődő légitársaság, a Qatar Airways

Az egyik legdinamikusabban fejlődő légitársaság, a Qatar Airways jelenleg 79 desztinációra 58 géppel közlekedik, de decembertől Ahmedabad (India), a nyári szezontól pedig Saigon (Vietnám) és Cebu (Fülöp-szigetek) is felkerül a palettára.A flotta átlagéletkora 3,5 év, amely tovább fiatalodhat a nemrég rendelt 80 darab új gépeknek köszönhetően. Hamarosan a teljes hálózaton széles törzsű, nagy hatótávolságú Airbus A340 gépek repülnek, magas szintű szórakoztató elektronikával a fedélzeten. Katar legfontosabb küldőpiaca Nagy-Britannia; Londonból és Manchesterből indulnak járatok, az előbbiből heti 47 alkalommal Európából ezen kívül Bécsből, Frankfurtból, Berlinből, Münchenből, Párizsból, Zürichből, Madridból, Rómából, Milánóból, Athénból és Isztambulból indulnak a sivatagi kecske emblémájával jelzett gépek. A katari terminál folyamatosan újul: tavaly novemberben elkészült az új business és first class terminál, ezáltal a turistarészleg is mentesült, illetve ki is bővítették. 2012-re [...]

Katar foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Katar »
 
BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.