Előfoglalási akció 5.000 forinttal

Foglalja le a nyaralását most mindössze fejenként 5.000 Ft-tal!

Miről szól az akció


Az év első hónapjaira eső előfoglalási szezon a legjobb időszak a családi nyaralás lefoglalására: ekkor a legszélesebb a választék, és ekkor a legalacsonyabb a nyaralás ára. Sok család a karácsony után azonban még nem gyűjtötte össze a nyaralás lefoglalásához szükséges pénzt - rendszerint a teljes részvételi díj 40%-át - a karácsony után, így ki kell hagyni ezt kínálkozó alkalmat.

Ezért a szokásos 40%-os előleg helyett a Start Utazás különleges és egyedülálló akciójában fejenként mindössze 5.000 Ft kezdőrészlet* megfizetésével ki tudja használni a mostani óriási kedvezményeket kínáló előfoglalási időszakot és le tudja foglalni a családi nyaralást igazán remek áron. Az első részletet ezek után ráér havonta 10%-os részletekben kifizetni.

Az akció keretében minden olyan nyaralás foglalható, amin megtalálja az akció pecsétjét és az indulásig még legalább 5 hónap van hátra. Az öt hónapon belül induló nyaralásokra kérésére egyéni fizetési ütemezést készítünk Önnek.

Mit kell tennem, hogy ki tudjam használni az akciót

  1. Keresse ki a nyaralást a Start Utazáson;
  2. Foglalja le a nyaralást a Start Utazási Irodában;
  3. Kollégáink előkészítik az utazási szerződést. Önnek be kell fizetnie fejenként 5.000 Ft kezdőrészletet és megkötni a szerződést;
  4. 4 hónapon keresztül havonta a teljes részvételi díj 10%-át kitevő részletekben ki kell fizetnie az előleg első részletét, és indulás előtt 30 nappal a díj fennmaradó részét.
* Az 5.000 forintos kezdőrészlet óvadék, nem jár vissza amennyiben a szerződést Ön mondja le. Az óvadék összegét az utazás előtti 35. napon esedékes hátralék összegébe beszámítjuk.

Az akció visszavonásig érvényes. Az akció keretében a Start Utazás az Ön helyett megfizeti a részvételi díj előlegét az utazás szervezőnek. Az akció akkor ér véget, amikor az akció hátterét adó pénzügyi alap kimerül.

Bővebben az előfoglalási akciókról


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.