Adatvédelmi szabályok

Kérjük, olvassa el figyelmesen!


Jelen szabályzat a Helmond Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft. (1025 Budapest, Verecke u. 138. cégjegyzékszáma: 01-09-906127, adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-55648/2012) által üzemeltetett, startutazas.hu internet címen elérhető weboldalon (a továbbiakban Weblap) publikált tartalomszolgáltatás igénybe vételének adatvédelmi szabályait tartalmazza.


  1. A Helmond Kft. adatkezelési gyakorlata összhangban van az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az 1992.évi LXIII. tv. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, a 2011. évi CXII. tv. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Info. törvény) és a 1995. évi CXIX. tv., a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény) törvénnyekkel;
  2. A portál látogatása során a szerveren rögzítjük az Ön hálózati identitását: számítógépének IP-címét, valamint látogatásának időpontját, illetve az oldalon tett aktív tevékenységeit. Ezeket az adatokat elektronikus formátumban tároljuk szerverünkön. Az adatokat csak nem adjuk ki.
  3. Weboldalunkon regisztráció során csak egy nicknevet és egy e-mail címet kell megadni. Az e-mail címek más számára nem láthatók. A címeket adatbázisunkban tároljuk, a jogerős bírósági megkeresést kivéve nem adjuk ki harmadik félnek.
  4. Hírlevelünk feliratkozásakor e-mail címét adhatja meg, amelyet harmadik félnek -- a jogerős bírósági megkereséstől eltekintve -- nem adunk ki.
  5. Valamennyi, az adatvédelmi nyilatkozatunkban közzétett metódus az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos eljárásra vonatkozik. A nem személyes adatok kezelésével kapcsolatban külön nyilatkozatot nem teszünk.
Módosítva: Budapest, 2014. december 11.

Helmond Kft.

BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.