Pillanatképek és nyaralás Dalmáciában

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió 
Utazás:
autóbusszal 
Szálláshely:
4* 
Típus:
körutazás 
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
233415
Utolsó frissítés:
 
2019.09.18. (Sze)
119 000 Ft / fő (alap ár)
5 nap/4 éj
122 950 Ft / fő teljes ár
Lejárt ajánlat
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáért

Előfoglalási akció: 2019. március 20-ig, de ne várjon addig, mert sok-sok időpont már megtelt!
Plusz előnyök: 
- ingyenes vidéki transzfer 11 városból
- ingyenes reptéri parkoló a repülős utazásoknál
- ingyenes útlemondási biztosítás
- garantált, ingyenes ülőhely-választás​, szabad helyek függvényében

 

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – LETENYE – SIBENIK – TROGIR

Reggel indulás autóbusszal Horvátország felé. Délután meg­állunk Sibenikben, séta az Óvárosban. Két reneszánsz épület a fő látványosság, az UNESCO Világörökségi Listáján is szereplő Szt. Jakab székesegyház és az árkádos városháza. A 3 hajós katedrális 1505-ben épült. A városfalak a XVII. századból valók, melyek egyes részei ma is láthatók. Továbbindulva az esti órák­ban érkezés szálláshelyünkre. A júniusi 06-án induló csoport a Hotel Sveti Kriz ****-os (Proko besorolás szerint: jó ***-os szállodában lesz, (4 éj), mely Trogir közelében van, 40 m-re a tengerparttól. Konditeremmel és kis medencével rendelkezik. www.hotel-svetikriz.hr/en/ . A június 23-én és a szeptem­ber 18-án induló csoport pedig a Hotel Panoráma **** hotel­ben Sibenikben. www.hotel-panorama.hr/ A Hotel Panoráma saját medencével rendelkező szálloda a Krka kanyonnál. Az étteremből mesés a kilátás.

2. NAP: PIHENÉS

Egész napos szabadprogram, pihenés, napozás.

3. NAP: TROGÍR – SPLIT

Ezen a napon vagy tovább pihennek, vagy eljönnek velünk egy fakultatív kirándulásra. Először a „kis Velenceként” is emlegetett Trogirba utazunk, mely a középkori mediterrán kultúra valósá­gos emlékkönyve. Óvárosa rendkívül gazdag múltról tanúskodik, ugyanis romai, görög és velencei hatás is érződik a városban. Az óváros tulajdonképpen a szárazföldhöz nagyon közel helyez­kedő kis szigeten terül el. Szűk, kanyargós utcái miatt Közép- Európa egyik leglátványosabb középkori városkája. Nem véletlen, hogy az UNESCO világörökség részéhez tartozik. Továbbutazva a déli órákban érkezünk Splitbe, mely a horvát tengerpart leg­nagyobb városa és az ország 2. legnépesebb települése. Kiváló mediterrán hőmérsékletét a várost övező hegyek biztosítják. A történelmi belváros szűk utcáin és széles sétányain pezseg az élet. Az egyik legjelentősebb látnivaló a világviszonylat­ban is egyedinek számító fehér márványból készült, római kori Diocletianus-palota (UNESCO világörökség). Városnézésünk után lesz szabadprogram is a központban, majd a délutáni órák­ban indulunk vissza szállásunkra. Fakultatív Trogir – Split kirándulás (garantált indulás 2 belépővel): 25 €.

4. NAP: PIHENÉS

Egész napos pihenés, napozás.

5. NAP: KRKA – LETENYE – BUDAPEST

Reggel hazaindulás. Útközben megállunk a Krka Nemzeti Parknál és megtekintünk egy hangulatos vízesést. Folytatva utunkat, Letenyénél lépünk át Magyarországra, s az esti órák­ban érünk Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

 

A program változás jogát fenntartjuk!


Felszállási helyek: Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Füzesabony, Gyöngyös, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Nyíregyháza, Miskolc, Pécs, Szeged, Szekszárd

 
Töltődik a foglalási lap


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.