Punat nyaralás

A Punati nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Punati nyaralás, a Punati nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Punati nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Az összes Punat nyaralás »

Az összes Punat nyaralás »

Punat legjobb szállodái

!pont - nincs értékelés
Hotel Omorika Punat 3*

Hotel Omorika Punat 3*

Punat
Ár:
  66 571
Ft / fő-től (4 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Hotel Park Punat 3*

Hotel Park Punat 3*

Punat
Ár:
  85 385
Ft / fő-től (4 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Roman Apartmanház -- Punat

Roman Apartmanház -- Punat

Punat
Ár:
  87 750
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Punat nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Punat leírás

Krk sziget délnyugati részén található Punat. Májustól októberig 22°C az átlaghőmérséklet. Itt található Krk sziget legnagyobb strandja, ahol minden strandolni vágyó megtalálja a kedvére való part típust: sziklás, betonozott, kavicsos.Punat a szárazföldről közúti hídon is megközelíthető Krk sziget második legnagyobb települése. A sziget délkeleti oldalának egy igen szép, dús növénytakarójú öblében fekszik . Punat továbbá változatos sportlehetőségeket is kínál az aktív pihenésre vágyóknak (tenisz-, teke- és minigolfpályák, búvár- és vitorlástanfolyamok, vízalatti és sporthorgászat, stb.) a hajósok, vitorlázók figyelmébe ajánljuk. Az öböl egyik érdekessége, hogy közepén egy kicsi sziget (Kosljun) található, melynek árnyas fenyvesei között egy antik villa romjaira épült ferences kolostor épületegyüttese húzódik Punat nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Punat nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.