Baska nyaralás

A Baskai nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Baskai nyaralás, a Baskai nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Baskai nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Az összes Baska nyaralás »

Az összes Baska nyaralás »

Baska legjobb szállodái

5pont - 1 értékelés
Diana Apartmanház - Baska

Diana Apartmanház - Baska

Baska
Ár:
  128 143
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Nagyon tiszta szépen felújított, illetve újszerű nagyon jól felszerelt tágas, jó elrendezésű apartmanban tölthettük nyaralásunkat. Az első emeleti teraszunk jó tájolású, kényelmes kerti bútorokkal volt berendezve. A klíma és a smart televízió a szállásdíjban - kellemes meglepetés volt. Az ellátás részét képezte - a szállodai ellátással is versenyre kelő - 6 db patyolat tiszta illatos törölköző és zuhanykilépő biztosítása, melyet a szerdai napon tisztára is cseréltek. Csak ajánlani tudom és magamnak is ilyen ellátást kívánnék a jövőre nézve is.

Nem tetszik:
Nem volt ilyen.

Egyéb:
Az étkező-konyhán valamint a szobán lévő erkély ajtón lévő zsalugáteres árnyékolás praktikus kialakítsa jó szolgálatot tett a meleg nyári napsütés ellen.
!pont - nincs értékelés
Capic Apartmanház - Baska

Capic Apartmanház - Baska

Baska
Ár:
  113 914
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Lucija Apartmanház - Baska

Lucija Apartmanház - Baska

Baska
Ár:
  179 500
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Baska nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 


Vízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Baska nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.