Krk nyaralás

A Krki nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Krki nyaralás, a Krki nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Krki nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


A horvát tengerpart északi részén fekvő Krk-sziget a legnagyobb adriai-tengeri sziget. „Arany szigetnek” is nevezik, mivel a tenger halban gazdag, híres az itt termelt bor és a juhsajt.

Az összes Krk nyaralás »

Az összes Krk nyaralás »

Krk ismertető

 Az Adria-tenger legnagyobb szigete, Krk-sziget,  már az ókorban is lakott volt, gazdag történelmi és kulturális emlékekkel rendelkezik. Napjainkban az egyik legkedveltebb adriai úti cél. A szárazfölddel egy másfél kilométer hosszú híd köti össze. A városfallal körülvett, zegzugos utcácskás Krk város a sziget közigazgatási és kulturális központja, ahonnan komppal eljuttathatunk a homokos strandjáról ismert rab-szigeti Lopar településre.

Krk-sziget távolsága Budapesttől 500km.

Krk nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Krk legjobb szállodái

5pont - 1 értékelés
Diana Apartmanház - Baska

Diana Apartmanház - Baska

Baska
Ár:
  173 954
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Nagyon tiszta szépen felújított, illetve újszerű nagyon jól felszerelt tágas, jó elrendezésű apartmanban tölthettük nyaralásunkat. Az első emeleti teraszunk jó tájolású, kényelmes kerti bútorokkal volt berendezve. A klíma és a smart televízió a szállásdíjban - kellemes meglepetés volt. Az ellátás részét képezte - a szállodai ellátással is versenyre kelő - 6 db patyolat tiszta illatos törölköző és zuhanykilépő biztosítása, melyet a szerdai napon tisztára is cseréltek. Csak ajánlani tudom és magamnak is ilyen ellátást kívánnék a jövőre nézve is.

Nem tetszik:
Nem volt ilyen.

Egyéb:
Az étkező-konyhán valamint a szobán lévő erkély ajtón lévő zsalugáteres árnyékolás praktikus kialakítsa jó szolgálatot tett a meleg nyári napsütés ellen.
5pont - 1 értékelés
Hotel és Depadance Adriatic - Omisalj 2*

Hotel és Depadance Adriatic - Omisalj 2*

Omisalj
Ár:
  71 910
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
minden,ami Omisalj:szállás,étkezés,környezet

Nem tetszik:
az utazás körülményei:06-kor odaért az autóbusz,délután 3-ig a portán vártunk,hazafelé még ennél is rosszabb,10-kor el kellett hagyni a szobát,a busz este 9-kor jött.Tiszteletlen csoportvezető/amikor megkérdeztem,mikor jön a tranzit,azt válaszolta,holnapután kiskedden.../

Egyéb:
Visszatérnék,de semmiképpen nem utaznék ilyen körülmények között
3pont - 1 értékelés
Puselj Apartmanház - Silo

Puselj Apartmanház - Silo

Silo
Ár:
  72 434
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Igazán közel található a tengerparthoz az apartman, ahogy a startutazás is írja, tényleg 300 méter lehet a távolság. Nagy teraszok tiszta szobák, és az önellátás sem akadály. Jól felszerelt konyhák vannak, de aki nem főzéssel szeretnél elütni az időt, annak kitűnő éttermek állnak rendelkezésére. De grillezni is lehet, és remek szórakozási lehetőségek is vannak.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Krk nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Krk leírás

A már az ókorban is lakott, gazdag történelmi és kultúrhagyományokkal rendelkező Krk Horvátország legnagyobb szigete. A középkorban a horvát írásbeliség fellegvára volt, mígnem napjainkra az Adria egyik legkedveltebb turisztikai célpontjává nőtte ki magát.

Ismerkedjen meg a sziget gazdag folklórhagyományaival, élvezze az egzotikus mediterrán növények bódító illatát, a kristálytiszta vizű, kavicsos tengerpartot, és a sziget hírességét - az aranysárga \"Vrbnicska zslahtina\" nevű fehérbort!

Autóval könnyen megközelíthető, híd köti össze a szárazfölddel, ahol hídpénzt kell fizetni (kb. 12 Euro).
A szomszédos szigetekkel komphajó összeköttetés van.

Strandjai igen változatos képet mutatnak, hiszen a part néhol sziklás, néhol kavicsos, néhol homokos.

A szigeten számos helyen kínálunk szálláshelyet: a bájos középkori városközponttal büszkélkedő Krk városban, a zamatos helyi bort (zlahtina) kínáló Njivicében, az egykori apró falucskából népszerű üdülőhellyé fejlődött Malinskán, az adriai vitorlásturizmus egyik közponjaként számon tartott Punatban, a kisgyermekek számára ideális stranddal rendelkező Siloban és a 2 km hosszú, kavicsos, de homokos medrű stranddal büszkélkedő Baskában.

Letenyétől
kb. 320 km.

Programajánlat: Punattal szemben fekvő erdős Kosljun-szigetecske, Plavnik-sziget melletti vízalatti világ, Plitviceitavak, Rab és Cres szigete, az ókori amfi teátrum Pula-ban, Velence, Brijuni-szigetek, Ucka- és Risnjak-hegység, Észak- Velebit-hegység.

Krk nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Krk nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.