Rovinj nyaralás

A Rovinji nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Rovinji nyaralás, a Rovinji nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Rovinji nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Rovinjt az Adria ékszerének is nevezik festői környezete miatt. Szép kis öblei, hangulatos kis házai méltán tanúskodnak az elnevezésről. Mindig élettel teli kikötője és piaca egy igazi halászfalu életét tükrözik.

Az összes Rovinj nyaralás »

Az összes Rovinj nyaralás »

Rovinj legjobb szállodái

3pont - 1 értékelés
Resort Amarin Apartmanok

Resort Amarin Apartmanok

Rovinj
Ár:
  395 100
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Családdal, kisgyerekekkel mennénk, ezért gondoltam, hogy ezt választom ki. Érdekelne mások véleménye is, hátha tapasztaltatok már valamit, ami hasznunkra lehet. Igaz sajnos sziklás a tengerpart, és a homokos sokkal job, de amúgy sem szeretnénk, hogy a gyerekek nagyon bemenjenek a vízbe, inkább kirándulni akarunk. Ésmivel sok a sportolási lehetőség, és a gyerekeknek való animációs program, ezért szerintem jó döntés lesz. Mit gondoltok
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Villa Romantika Apartmanok, Rovinj

Villa Romantika Apartmanok, Rovinj

Rovinj
Ár:
  132 400
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Hotel Katarina 4*

Hotel Katarina 4*

Rovinj
Ár:
  72 561
Ft / fő-től (6 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Rovinj nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Rovinj leírás

Rovinj, az isztriai városok egyik legszebbike, az Isztria félsziget turistaparadicsomnak számító, nyugati partján helyezkedik el.
Nagy urbanisztikai műgonddal kialakított hangulatos közterein sétálva lépten-nyomon a régmúlt - illír, római kori és velencei időkből származó - emlékeire bukkanunk. A rendkívül változatos kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket nyújtó Rovinjban találjuk a horvát tengerpart egyik legmodernebb vitorláskikötőjét is. Az \"Arany fok\" (Zlatni rt) nevű parkerdőben pedig a nap minden szakában jól fog esni egy üdítő séta.

Letenyétől kb. 385 km.

Programajánlat: Motovun középkori múzeum- városka, Porec történelmi városa, római amfi teátrum Pulában, Velence, Ucka- hegység, Brijuni-szigetcsoport, Limski- fj ord, Baredine-barlang

Rovinj nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Rovinj nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.