Rabac nyaralás

A Rabaci nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Rabaci nyaralás, a Rabaci nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Rabaci nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Labintól 5 km-re fekszik, a Kelet-Isztria egyik legkedveltebb üdülőhelye. Az Adria gyöngyszemének mondott Rabacot már a 19. század végén felfedezték a nyaralók. Rabac gyönyörű szárazföldjével, tengerével, égboltjával azóta is megmaradt a béke oázisának.

Az összes Rabac nyaralás »

Az összes Rabac nyaralás »

Rabac legjobb szállodái

!pont - nincs értékelés
Hotel Narcis 3*

Hotel Narcis 3*

Rabac
Ár:
  88 742
Ft / fő-től (6 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Hotel Hedera 3*

Hotel Hedera 3*

Rabac
Ár:
  92 963
Ft / fő-től (6 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Mimosa Hotel 4*

Mimosa Hotel 4*

Rabac
Ár:
  162 900
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Rabac nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Rabac leírás

Rabac az Isztriai-félszigeten, Pula és Opatija között félúton található.
Átgondolt kialakítása révén a napi több mint tízezer vendég ellenére jól érzi itt magát a pihenni vágyó szülő, az izgő-mozgó gyermek és az árnyas sétákat kedvelő nagyszülő is. A rabaci üdülőtelepen hivalkodás nélkül minden megtalálható, ami a kristálytiszta mélykék tengeren, ragyogó napsütésen, méregzöld növényzeten kívül is az üdülést kellemessé varázsolhatja. A tengerpart tagolt, sziklás, köves és több kis öble aprókavicsos. A strandok füzére, az öblöcskék és völgyecskék, a délvidéki növények, számos étterem házi konyhával, a halász- és kiránduló hajók esti hajózással mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyaralás tartalmas legyen. A tengerparti üdülés felejthetetlen élményét nyújtja ez festői környezet.  A tengerparti összefüggő üdülőtelepen a vizisport-eszközök minden válfaja (jetski, vizisí, csónakok, stb.), több tenisz-, röplabda-pálya található. Lehet ernyőzni, szörfözni és búvárközpont is működik.

Letenyétől kb. 360 km.

Programajánlat:
Motovun középkori múzeum- városka, Porec történelmi városa, római amfi teátrum Pulában, Velence, Ucka- hegység, Brijuni-szigetcsoport, Limski- fjord, Baredine-barlang, Cres-sziget – Vrana-tó, Risnjak Nemzeti Park

Rabac nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Rabac nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.