Pula nyaralás

A Pulai nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Pulai nyaralás, a Pulai nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Pulai nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Pula egy, a szárazföldbe mélyen benyúló öböl partján nyolc dombra épült rendkívül érdekes üdülőhely, amely mintegy 3.000 éves múltra tekint vissza.

Az összes Pula nyaralás »

Az összes Pula nyaralás »

Pula legjobb szállodái

5pont - 3 értékelés
Horizont üdülőtelep 2*

Horizont üdülőtelep 2*

Pula
Ár:
  229 500
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Szép kilátás a tengerre, készséges személyzet, tiszta, megfelelően felszerelt apartman.

Nem tetszik:
A sziklás parton a vízbe jutáshoz több lehetőséget (pl.fémlétra) kellene kiépíteni.

Egyéb:
4.7pont - 1 értékelés
Pula. Srsen Dina Apartman

Pula. Srsen Dina Apartman

Pula
Ár:
  144 200
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Szuper helyen helyezkedett el az apartman, bolt, bár, pizzázó,strand nagyon közel 2perc sétára. 4 fővel nagyon kényelmesen elfértünk.

Nem tetszik:
A wifi nem működött mindenkinek a telefonján, ez bosszantotta azokat,akiknek nem működött és nem is tudták megcsinálni.

Egyéb:
Az autót féltettük az út szélén való parkolásnál,mert egy szűk zsákutcáról beszélünk,ahova még a nagy teherautók is szívbaj nélkül behajtottak.
4.4pont - 2 értékelés
Splendid Resort

Splendid Resort

Pula
Ár:
  325 500
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Tágas, tiszta apartman, sós vizű medence

Nem tetszik:
A tengerhez leérés a sok lépcső miatt kicsit kellemetlen.

Egyéb:
Pula nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Pula leírás

Pula az Isztria részén fekszik, nyolc dombra épült kulturális centrum, különösen híres római kori Amfiteátruma, ahol nyaranta koncerteket tartanak. A Nyugat-Isztria egyik legfelkapottabb úti célja, ahol a hagyományokhoz híven magas szintű idegenforgalmi szolgáltatások és megannyi kulturális emlék és látványosság várja a látogatókat. Az utcákon letűnt idők kulturáinak nyomait találjuk: ókor, római kor, gótika. Az Isztria legnagyobb városa enyhe klímával, jól felszerelt strandokkal várja látogatóit, tengerpartja köves, kavicsos illetve betonos. A Brijuni szigetek közelsége feledhetetlenné teszi az üdülést.

Letenyétől kb. 395 km.

Programajánlat: Motovun középkori múzeum- városka, Porec történelmi városa, Velence, Ucka-hegység, Brijuni-szigetcsoport, Limski-fj ord, Baredine-barlang, Cres-sziget – Vrana-tó

Pula nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Pula nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.