ISZTRIAI VAKÁCIÓ 5nap / 4éj

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió 
Utazás:
autóbusszal 
Szálláshely:
3* 
Típus:
körutazás 
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
242831
Utolsó frissítés:
 
2020.06.06. (Szo)
70 312 Ft / fő (alap ár)
5 nap/4 éj
77 026 Ft / fő teljes ár
Lejárt ajánlat
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáért

Rövid ismertető
Ismeri már az Isztriát? Jöjjön el mégis, mert utunk során új élményekkel gazdagodhat!
Ellátogatunk az Isztria ékköveihez: Pula, Porec, Rovinj, Brijuni szigetek! Megkóstoljuk a helyi sonkát és bort! Fürödhet a poreci kavicsos és sziklás partokon. Valóban változatos program, minden korosztály számára! Tartson velünk, Önnek is jár a pihenés!


Utazás
légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata).Nincs éjszakai utazás!
Szükséges úti okmány:
érvényes személyigazolvány vagy útlevél.Szállás

Porec -ben Zelena Laguna üdülőtelepen, strand közelében, választható szálláshelyek: Hotel Delfin 2*: szoba: 2 ágy (pótágyazható/gyermekpótágy 170x80cm/ melyet napközben össze kell csukni), fürdőszoba, telefon, erkély.
Hotel Istra 3*: 2 ágy (pótágyazható 70x180cm), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, bérelhető hűtő (kb 3 EUR/éj), ingyenes WiFi, klíma, részben erkélyes.


Ellátás (krt)
4 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).
A hotel Istranál a vacsorához csapolt ital is tartozik (sör, bor, víz, üditő).


Fel- és leszállási lehetőség
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.


Időpontok

2020.
Június 06-10.
Június 10-14.Program


1. nap Motovun, Porec

Indulás reggel 06.00 órakor. A félszigettel való ismerkedést, az Isztria belsejében található, dombtetőn tündöklő Motovun városkában kezdjük. Ez a gazdag múltú kisváros, melyben minden kő a saját történetét meséli, már régóta igen attraktív és kedvelt turisztikai célpont.Vastag középkori falai körülölelték ezt a kis városkát. Isztria zöld belsejét megismerve, következő állomásunk a festői Porec. Városnézés alatt megismerkedünk a város kincseivel. Ez az a város, melynek építészetén minden uralkodó nyomott hagyott, így váltakoznak a római kori tornyok, a velencei időkből származó gyönyörű stílusú paloták (pl. Zuccato palota) és a tágas rendezett terek. A szabad idő során mindenki kedve szerint megnézheti az Euphrasius bazilikát (belépőjegy ellenében), a bizánci műemlék együttessel és a gyönyörű mozaikkal. Majd utazunk tovább a közeli szálláshelyünkre.

2. nap: Rovinj, sonka kóstoló, Bale, Lim fjord
Jöjjön velünk egy egész napos fakultatív programra és ismerje meg a csodás Isztriát. Reggeli után irány Rovinj, ahol megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi ősi titkait. Városnézés után lesz még szabad időnk ebben a csodás városban. A teljes élmény kedvéért megkóstoljukaz isztriai prsutot (sonka) és bort. Felfrissülve tovább megyünk, hogy megnézünk az isztriai hagyományok és szokások városkáját, Bale-t. A kis város közelében több dinoszaurusz fajtól származó fosszilis maradványokat is találtak. Hazaúton a Lim fjord látványa koronázza meg a kirándulást. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza a szálláshelyre.Vacsora előtt még csobbanhatunk is a kék Adriában. Részvételi díj: 25 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek.

3. nap: strandolás, Porec by night
Itt az idő pihenésre és lazításra. Vacsora után pedig egy esti séta következik Porec belvárosában.

4. nap: Brijuni szigek Nemzeti park
A mai napon, akinek kedve van megnézni a Brijuni sziget csoport legnagyobb szigetét, Veli Brijun, tartson velünk a fakultatív programunkon. Délelőtti órákban buszunkkal elmegyünk Fazana kikötőig, ahol hajóra szállunk, mely átvisz minket a szigetre. Itt folytatjuk utunkat a turista útvonaton, ahol teljesen átadhatjuk magunkat a természet és a festői látvány szépségének, miközben fantasztikus képeket készíthetünk a IV századbeli olívafákról, a római villa és kikötő romjairól, mely még az 1. századból maradt ránk, de egy kis szafari park is megtekinthető. Itt volt Tito magánrezidenciája, ahol több száz államfő és filmcsillag is megfordult, ami megtekinthető egy fotókiállításon. Mindez nem mindennapi látvány, amit érdemes megnézni. Délután marad még idő strandolásra is. Részvételi díj (Nemzeti park belépőjeggyel): 35 EUR/felnőtt; 20 EUR / gyermek 14 évig.

5. napVodnjan, Pula
Reggeli után irányPula. Teljesen más színben pompázik ez a nagyváros, mint Porec vagy Rovinj. Kikötőjével és a római korból maradt műemlékeivel, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző amfiteátrum, a római Colosseum "ikertestvére" (Arena, Arany kapu stb.). Pula után Vodnjan városát keressük fel, mely város lépten-nyomon a múlt emlékeit visszhangozza; minden út rejteget egy-egy gótikus, reneszánsz, vagy barokk stílusú építményt, templomot, városi palotát. Lenyűgöző a Szent Balázs plébániatemplom, melynek harangtornya a legmagasabb harangtorony Isztriában, s különlegességét tovább fokozza a szentek mumifikálódott maradványainak, valamint a legnagyobb művészeti értéket képviselő ereklyék gyűjteménye. Isztriától elbúcsúzunk és irány haza. Visszaérkezés Budapestre esti órákban.


Felárak és belépők


Üdülőhelyi díj 12 év felett:2.400 Ft/fő.

Kedvezmények:

-2. ágyon 12 évig: 10%
-3. ágyon 12 évig:50% ; 12 évtől 10%.

Fakultatív programok (min 25 fő esetén):
* Rovinj, Lim fjord, sonka kostólóval: 25 EUR/fő; 12 évig 20 EUR/fő.
* Brijuni szigetek:35 EUR/fő, 14 évig 20 EUR/fő.

Belépők a helyszínen:kb. 200 HRK, melyek a szabadidő alatti belépőkre vonatkoznak, kivéve a motovuni behajtás (kb.50 HRK).


Minimum létszám
35 fő.
Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyasszobában! 
Töltődik a foglalási lap


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.