Isztriai mozaikok

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió 
Utazás:
autóbusszal 
Szálláshely:
2* 
Típus:
körutazás 
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
227162
Utolsó frissítés:
 
2019.10.10. (Cs)
59 900 Ft / fő (akciós alapár)
4 nap/3 éj
65 759 Ft / fő teljes ár
Lejárt ajánlat
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáért

Program leírás
ISZTRIAI MOZAIKOK
(4 nap/3 éjszaka, autóbusszal)


Időpontok: V.23., VI.20., IX.12., X.10.
Utazás: Légkondicionált autóbusszal.
Felszállási lehetőségek: Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Zalakomár
Elhelyezés: Porecen 2*-os szállodában, 2 ágyas, pótágyazható, zuhany/WC-s szobákban
Ellátás: Félpanzió (reggeli, vacsora)
Minimum létszám: 30 fő

Program:
1. nap: Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Útközben rövid megállás Varazdinban. Az egykori főváros ma is megőrizte XVIII-XIX. századi hangulatát. A város történelmében számos magyar vonatkozást találunk (pl.: IV. Béla építtette újjá, Cillei- Hunyadi pártharcok itt folytak, stb.). Érdemes megtekinteni a barokk jegyeket viselő egytornyú Városházát, a Mária mennybemenetele-templomot, a gótikus várat. A Varazdintól délnyugatra elterülő vidék nemesi kastélyairól, szép kirándulóhelyeiről és termálfürdőiről híres. Ellátogatunk a török háborúk leghíresebb, XIV. századból származó várkastélyához Trakoscanba. Rövid séta után a parkban, folytatjuk utunkat az Isztriai- félszigetre. Szállás elfoglalása, vacsora.
2. nap: Egész napos kirándulásunk során először a Brijoni-szigeteket keressük fel hajóval. A 14 szigetből álló Nemzeti Parkban Veli Brionin található Tito egykori rezidenciája, botanikus kertje és a Safari Park. Folytatjuk utunkat autóbusszal Pulába, ahol megtekintjük a nevezetes, I. századbeli Arénát, a római Colosseum másolatát, Sergius diadalívét, mely i.e. 27-ben épült, az Augustus-templomot. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora.
3. nap: Reggeli után gyalogos városnézés Isztria leglátogatottabb városában, Porecben. A város egy tengerbe nyúló kis félszigeten, dombon fekszik. Megtekintjük hangulatos óvárosát, a VI. századból származó Euphrasius bazilikát, mely káprázatos arany mozaikkal van kirakva, az ötszögletű várostornyot és a XIV. sz-ban, reneszánsz stílusban épült kerek tornyot. Majd ellátogatunk a festői szépségű Rovinjba. Rövid séta a Szent Eufémia-templom körül tömörülő, hegynek fel-, hegyről lekacskaringózó szűk utcákból, közökből, sikátorokból álló hangulatos Óvárosban. Továbbutazás a Limski-fjordhoz. A 12 km hosszú, 600 m széles és 30 m mély fjord a jégkorszakban alakult ki. Rövid fotószünet után, visszatérés a száláshelyre, szabad program, időjárás függvényében fürdőzési lehetőség. Vacsora.
4. nap: Reggeli után hazautazás a horvát fővároson, Zágrábon keresztül. Rövid gyalogos városnézés (Főtér, Katedrális). Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Brioni-szigetek (min. 20 fő) 9.900
Belépők (helyszínen fizetendők)150 kuna

 
Töltődik a foglalási lap


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.