Porec nyaralás

A Poreci nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Poreci nyaralás, a Poreci nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Poreci nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Az egyik legrégebbi múltra visszatekintő igen népszerű adriai üdülőparadicsom, mely több mint 6.000 éves történelmével és csodaszép kis óvárosával évről évre turisták ezreit vonzza.

Az összes Porec nyaralás »

Az összes Porec nyaralás »

Porec legjobb szállodái

4.9pont - 2 értékelés
Lanterna Apartmanok, Porec

Lanterna Apartmanok, Porec

Porec
Ár:
  181 700
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
az elhelyezkedés, az apartman tisztasága

Nem tetszik:
nem volt olyan.

Egyéb:
nincs
4.5pont - 2 értékelés
Hotel Laguna Albatros 4*

Hotel Laguna Albatros 4*

Porec
Ár:
  247 000
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
2008. júliusában voltam vendég a családommal együtt ebben a szállodában. A hotel igényes, és az ellátás valóban all inclusive. Nemcsak főétkezések vannak, hanem egésznapos étel, és italkínálat. A személyzet udvarias, a tisztaság kifogástalan.Visszamegyünk!!!
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
4.3pont - 2 értékelés
Hotel Zorna 3*

Hotel Zorna 3*

Porec
Ár:
  155 900
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Nagyon kedves személyzet és kiszolgálás (bár angolul egy-két kivétellel semmit sem tudnak). Az ételek nagyon bőségesek és finomak voltak, a bárban egész nap fagyit, főzött kávét és italokat adtak (csapolt sör, fehér és vörös bor, helyi - kommersz - alapanyagokból koktélok). A tisztaság teljesen rendben van, a használt poharakat rendszeresen begyűjtik, a szobát minden nap takarítják, friss törölközővel ellátják. A szobákhoz ingyen programok járnak (vizibicikli, kajak, bicikli, tenisz, minigolf, ping-pong stb.) A hotelhez tartozik medence és mindig van szabad napozóágy. Az animátorok egész nap foglalkoznak a gyerekekkel (horvát és német).

Nem tetszik:


Egyéb:
Elsősorban idősebb korosztály (50+) száll meg ebben a hotelben.
Porec nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Porec beszámolók

15089 megtekintés - nincs értékelés
nyaraltunk

nyaraltunk

Lanterna Apartmanok, Porec, Porec, Horvátország
Címke:

Nemrég jöttünk haza Horvátországból. mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer kijusson Porec-be. nagyon szép város, az apartmanok egyszerűen vannak berendezve, de nagyon tiszták. [...]
A teljes bejegyzés

Porec nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Porec leírás

Az isztriai félsziget legpatinásabb városa.
Porec jó borairól és olívaolajáról híres. A tengerpart zöld és változatos, a píneák pedig a nyári melegben kellemes árnyékot biztosítanak. Porec ma Horvátország legnagyobb idegenforgalmi központja, a fiatalok népszerű találkahelye, hiszen számos szórakozási és sportolási lehetőséget kínál.

A poreci terület Lanternától Materádán át, Brula és Plava (kék) Lagunán keresztül a Zelena (zöld) Lagunáig húzódik.

Letenyétől kb. 385 km.

Programajánlat:
Motovun középkori múzeum-városka, római amfiteátrum Pulában, Velence, Ucka-hegység, Brijuni- szigetcsoport, Limski-fj ord, Baredine- barlang.

Porec nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Porec nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.