Primosten nyaralás

A Primosteni nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Primosteni nyaralás, a Primosteni nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Primosteni nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Az összes Primosten nyaralás »

Az összes Primosten nyaralás »

Primosten legjobb szállodái

5pont - 1 értékelés
Hotel Zora 3*

Hotel Zora 3*

Primosten
Ár:
  209 525
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Ár-érték arány kiváló, csodálatos félszigeten, varázslatos környezetben! Ajánlom mindekinek, aki egy mesés helyen szeretne nyaralni! Amit a szállodáról érdemes tudni: segítőkész személyzet, tágas szobák, cukrászda és taverna, tengervízes úzsómedence, igazi paradicsom!!És ha gyereked is van, akkor neki is megvan minden, ami kell, mert gyerekmedencék és játszótér várja a kicsiket
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Adriatiq Hotel Zora 3*+

Adriatiq Hotel Zora 3*+

Primosten
Ár:
  223 400
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Dana Apartman

Dana Apartman

Primosten
Ár:
  225 500
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Primosten nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Primosten utazási magazin

Biograd és Primoąten Európa 12 legszebbje között

Biograd a városok, Primoąten pedig a települések kategóriájában – mindkettő ismert dalmáciai üdülőhely – került be az Európa 2007. Aranyvirága elnevezésű verseny 12 legjobbja közé az arany, ezüst, és bronz érméért folyó küzdelemben. Ezen szép elismerést a brüsszeli székhelyű „Európai Szövetség a Virágokért és a Tájért” ítéli oda. A fenti két horvát üdülőhely sikere annál is inkább figyelemreméltó, mivel a nem kevesebb, mint 27.000 benevezett helyiség közül csupán 5600 jutott tovább. Az említett európai szervezet küldöttsége nemrégiben Biogradban és Primoątenben tett látogatást követően elismerését fejezte ki a látottakkal kapcsolatban. Noha a 12 legjobb közé történt bejutás már magában is igen szép eredmény, az ideérkező turistáknak extra visszaigazolásként is szolgálhat abban a tekintetben, hogy az ilyen pompázatos településekre érdemes ellátogatni. Az eredményhirdetéssel egybekötött záróünnepség minden évben más-más helyszínen kerül megrendezésre, 2008. [...]

Primosten nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Primosten nyaralás »
 

Primosten leírás

Primoąten, a festői szépségével nyaranta ezreket vonzó hangulatos Primoąten városka ©ibenik és Split között található. Valaha egy partközeli szigeten alapították, melyet a későbbiekben híddal kapcsoltak a szárazföldhöz. Primoąten és környéke ismert a sovány, karsztos talajú lankákon termelt szőleiről és az abból sajtolt és érlelt kitűnő vörös borról, a babicról is.

Letenyétől kb. 480 km.

Programajánlatok:
Sibenik és Split óvárosa, Knin középkori erődje, Trogir történelmi városa, Kornati-szigetcsoport, Vransko-tó – Horvátország legnagyobb tava, Krka-vízesés Primosten nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Primosten nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.