Orebic nyaralás

A Orebici nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Orebici nyaralás, a Orebici nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Orebici nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Az összes Orebic nyaralás »

Az összes Orebic nyaralás »

Orebic legjobb szállodái

4.8pont - 1 értékelés
Grand Hotel Orebic 4*

Grand Hotel Orebic 4*

Orebic
Ár:
  92 259
Ft / fő-től (4 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Gyönyörű táj, vadi új szálloda, kedves emberek.

Nem tetszik:


Egyéb:
Mi szerencsések voltunk, ugyanis vmi oknál fogva a hotel recepción nem találtak az "utaskönyvben" , ezért kaptunk egy superior lakosztályt, ahol külön szoba és fürdő is volt a kislányunknak, pedig normál 3 fős szobára fizettünk be,és ahova már délelőtt 10 kor beköltözhettünk a délután 2 óra helyett! :)
!pont - nincs értékelés
Hotel Bellevue 2*/3*, Orebic

Hotel Bellevue 2*/3*, Orebic

Orebic
Ár:
  198 900
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Orebic Magánapartmanok

Orebic Magánapartmanok

Orebic
Ár:
  92 400
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Orebic nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Orebic beszámolók

It's India

Gordana apartmanház, Orebic, Horvátország, Dél-Dalmácia, Dalmácia, Peljesac-félsziget
Címke:

Nekem ez a mondat leginkább azt jelentette, hogy az indiaiak pontosan tudják, hogy az országuk különleges hely, ahol máshogy mennek a dolgok mint a világ más, normális helyein. És mi, akiknek csak nyolc napjuk van, hogy a turistáknak szóló művilágba halványan beszűrődő jelenségeken keresztül próbáljunk kitapogatni valamit az "igazi" Indiából, az ilyen momentumok fontos támpontok, hogy mi lehet odaát.Először a taxisofőr nyugtázta ijedt sorrymat egy a "no problem, it's India" [...]
A teljes bejegyzés

Orebic nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Orebic utazási magazin

Orebic, a homokos strandú horvát nyaralóhely

Orebic az idők során tengeri központtá vált – nevét is egy olyan családról kapta, amelyből több kapitány is származott. Jelentősége a gőzhajók megjelenésével csökkent. Ma Orebic elsősorban hosszú homokos strandjaival, apró öblökkel, kristálytiszta tengerrel vonzza a nyaralni vágyókat.Az Orebic felett fekvő Miasszonyunk templomtól, ahol a környéken született kapitányok találták meg végő nyughelyüket, élvezhetjük a fantasztikus kilátást Korcula városára és szigetére. A Peljesac-csatornán áthaladó hajók ma is kürttel köszöntik védőszentjük templomát és az egykori kapitányok nyughelyét, melyre a ferencesrendi kolostor harangjai válaszolnak. A Peljesac-félsziget déli részén fekszik, a félszigetre vezető helyi úton. Kompjárat köti össze Korcula-szigettel.Látnivalók: Miasszonyunk templom és a régi kapitányok sírhelye, Ferencesrendi kolostor, Hajózási Múzeum, védett ciprusokból álló parkSzabadidő: éttermek, sörözők, kávézók, kikötő, séta a magasabban fekvő festői falucskákbaSport: [...]

Orebic nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Orebic nyaralás »
 

Orebic leírás

A Peljesac félsziget északi csúcsánál, Budapesttől 750 kilométerre fekszik Orebic.
A kis lélekszámú, egykor hajózásból, halászatból és kereskedelemből élő városka ma elsősorban az idegenforgalom bevételeiből tartja fenn magát. Itt található Dalmácia egyik leghosszabb riviérája (Peljeski-riviera). A kisvárost a strandok és vízisport lehetőségek mellett éttermek, szórakozóhelyek és hangulatos utcácskák teszik vonzóvá. A tengerpart tagolt, számtalan fürdési lehetőséget kínál a település teljes hosszában. Kisebb-nagyobb kavicsos és sziklás öblök, valamint a városi strand várja a fürdőzőket. A városi strand a leghosszabb összefüggő fürdőhely Orebicen (kb. fél tengeri mérföld), a part itt homokos és nagyon apró kavicsos.
Helyi kirándulási lehetőség a Szent Illés-csúcs meghódítása (960m), közben egy hegyi kolostor megtekintése 150 méterrel a tengerszint felett.

Letenyétől kb. 770 km, Drávaszabolcstól kb. 650 km

(Egyénileg utazóink figyelmébe ajánljuk: Amennyiben a drávaszabolcsi határátkelő mellett döntenek, számoljanak azzal, hogy útközben autópálya nincs, a közlekedés hegyi utakon történik, a menetidő kb. 13 óra)

Programajánlatok:
Dubrovnik, Hvar, Vis és Korcula szigete, a Kék-barlang Bisevo- szigeten, Biokovo-hegység, Mljet Nemzeti Park, Riviera Cruise hajókirándulás (07.02-09.02.között): félnapos hajókázás a környező szigetek között (Badija-Vrnik- Maisan-Lumbarda) házi készítésű pálinka- és dalmát borkóstolóval egybekötve. Tengeri-kajak túrák.

Orebic nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Orebic nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.