Jelsa nyaralás

A Jelsai nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Jelsai nyaralás, a Jelsai nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Jelsai nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Az összes Jelsa nyaralás »

Az összes Jelsa nyaralás »

Jelsa legjobb szállodái

4pont - 18 értékelés
Fontana üdülőtelep 2*

Fontana üdülőtelep 2*

Jelsa
Ár:
  173 519
Ft / fő-től (10 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Fekvés, kilátás, nyugodt környezet.

Nem tetszik:
1) A csomagok mozgatása bonyolult (autóval nem szabad/lehet behajtani, így vagy egy golfkocsival lehet a csomagokat be/kivitetni - lassú, várni kell, vagy kézben kell több menetben adott esetben több száz méterre, lépcsőkön fel/le cipelni. 2) A tavalyihoz képest gyengébb, bár még mindig nem kifogásolható ellátás, viszont egyr több galamb, amelyek bent és a teraszon az emberekkel együtt táplálkoznak és bonyolítják anyagcseréjüket. 3) Parkolási lehetőség egyre rosszabb, a közeli és árnyékosabb helyek már névre szólóak és parkolásgátlóval védettek. 4) Csónakot csak messzebb lehet kikötni. 5) A szálloda szennyvízét pont a főépület előtti szakaszon vezették, bár igen mélyre benyúlóan, a tengerbe, ez meglátszik a partszakaszon.

Egyéb:
A nagyrészt esős, hűvös idő nem a szálláshely hibája, de rontotta az összbenyomást.
!pont - nincs értékelés
Hotel Hvar 3*+

Hotel Hvar 3*+

Jelsa
Ár:
  184 900
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Jelsa:fontana Resort

Jelsa:fontana Resort

Jelsa
Ár:
  135 500
Ft / fő / turnus-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Jelsa nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 


Vízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Jelsa nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.