Zakynthos-i éjszaka

Ablak a Világra - Utazási magazin


Zakynthos-i éjszaka


A Zakynthos-i éjszakai élet két fő részre bontható. Természetesen nem mindenki élvezi a hatalmas nyüzsgést maga körül. Zakynthos központja és Vassilikos ideális helyszín azoknak, akik nyugodt, békés környezetben szeretnék tölteni az estélyüket. A régióban több étterem, kávézó és vendéglő található, ezeken a helyeken nyugodt körülmények között élvezheted a vacsorát, beszélgethetsz és tölthetsz el egy csendesebb estét.

Azoknak viszont, akik szeretnék belevetni magukat egy őrületes buliba a sziget déli része a legmegfelelőbb. Argasi, Laganas vagy Kalamaki, ideális választás. A bárokban és klubokban nagy a forgalom a nyári időszakban. A szórakozás folyamatos. A buli már az esti időszakban elindul, és hajnalig vége sem ér. A tánc és a zene ilyenkor jellegzetes összetevői az estének.

Néhány szórakozóhely, amit érdemes meglátogatnod:

• Catakomves Club

Az egyik legkisebb bár a sziget keleti partján található. Egyike a legrégebben működő szórakozóhelyeknek. Ha betérsz kiváló koktélokat kóstolhatsz meg. A hely is különleges, hiszen misztikus hangulata még izgalmasabbá teszi az estét.

• Paraporo
Napközben tökéletesen alkalmas egy kellemes kávézásra, viszont este a főszerep a táncé és a zenéé.

• Barrage klub

A klub belső részén, te lehet a táncparkett ördöge, ez a terület a mozgásé. Ha viszont szeretnél megpihenni egy kicsit, a kinti kertben elfogyaszthatsz egy koktélt és beszélgethetsz a barátaiddal.


Forrás:   

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkekBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.