Szórakozás és sportolás Zakynthos-on

Ablak a Világra - Utazási magazin


Szórakozás és sportolás Zakynthos-on


Zakynthos elsődleges vonzereje természetesen a strandok és az üdülőhelyek. Viszont azoknak is remek lehetőségeket nyújt a sziget, akik az aktív pihenést kedvelik. Természetesen a tenger közelsége miatt rengeteg vízi sport kipróbálására vagy gyakorlására van lehetőség. Ezen kívül a szárazföldön is akad mód a különleges tevékenységekre, mint a jeep szafari vagy a lovaglótúra a Turtles öbölben. Ha a sebesség megszállottja vagy, akkor érdemes kipróbálnod a gokart pályát. Akkor, azonban ha gyermekkel utazol mindenképpen érdemes meglátogatni a különböző vízi parkokat és szórakoztató központokat.
Ha nem csak a strandokról szeretnéd megfigyelni a tengert, akkor a búvár központokat neked találták ki. A víz alatti élet megismerése különleges élményt jelent. Azoknak sem kell aggódni akiknek, nincs meg a búvárengedélyük. A nyugati parton egy légző cső segítségével is gyönyörködhetünk a látványban.

Mutatunk néhány helyet ahová érdemes ellátogatnod:

• Nero Sport és búvárközpont

Mindössze 30 méterre helyezkedik el a tengerparttól, innen könnyen elérhető a sziget legszebb és legvadabb tájai.

• Luna vidámpark
Itt kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhatnak. A park számos lehetőséget kínál arra, hogy jól érezze magát a család. A kisebb gyerek élvezhetik a légvárakat, valamint babysitterek felügyeletét is lehet kérni. A nagyobbak videó játékozhatnak, míg a felnőttek egy külön teraszon beszélgethetnek.

• Formula Zante Go Kart park
Az egyetlen professzionális gokart pálya Zakynthos szigetén. A nagyobb gyerekek biztonságos körülmények között versenyezhetnek egymással, amíg a szülők pihennek. Vagy akár be is pattanhatnak a csemetéjük mellé a dupla üléses autókba. Egy baráti társasággal is tökéletes élményt nyújthat.

• Caretta’s vidámpark

A kalamakiban található vidámpark sok lehetőséget kínál a kikapcsolódásra. Egy része a Caretta Beach Holiday Village ahol remek vízi szórakozató eszközökkel mulathatjuk az időt. Válogathatunk a csúszdák a sodrófolyosó és a hullám medence közül is.

• Vízi sport center
A St. Nicolas beach-en található létesítmény a vízi sportok szerelmesinek tökéletes választás. Kipróbálhatjuk a Ringos túrát, kenuzhatunk, repülőernyőzhetünk vagy vízi biciklizhetünk. A centerben tapasztalt emberek dolgoznak így a biztonság érzete is tökéletes lesz


Forrás:   

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkekBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.