Makrigialos, a zsúfoltságtól mentes görög nyaralóhely

Ablak a Világra - Utazási magazin


Makrigialos, a zsúfoltságtól mentes görög nyaralóhely


Makrigialos Észak-Görögországban a magyar utazók által jól ismert Olymposz Riviérán, Thesszalonikitől kb. 40 km-re délre, valamint Katerinitől 20 km-re északra helyezkedik el.

Az ide utazókat tiszta levegő, festőien szép zöld természet, hosszú lassan mélyülő homokos tengerpart várja, mely mentes az üdülőhelyek megszokott zsúfoltságától.

Makrigialos partszakaszát „kék zászló” díjjal is kitüntették, ez egy nemzetközi elismerés a víz minőségét és a tiszta strandokat illetően. Az üdülőhely még őrzi igazi hamisítatlan halászfalu jellegét. Megközelítően kb. 2000 helyi lakosa is van, így alkalom nyílik arra, hogy az odalátogatók jobban megismerhessék az ország hagyományait, kultúráját, a régió sajátosságait.

A városnak hosszú, homokos szabad strandja van, fokozatosan mélyülő tengerparttal. Minden nap más és más tengeri öböl és strand várja a nyaralókat, Afrodite Beach, Pydna Beach, Venus Beach, Robinson Beach, Pirgos Beach, Agiannis Beach. A tengerparti kávézók napernyői és nyugágyai alatt kellemesen telik az idő, enyhe szél fújdogál.

A tengerparton hangulatos tavernák, kávézók várják a vendégeket. Az éjszakai szórakozóhelyek is ott vannak, diszkóba a mi vendégeink díjmentesen mehetnek be.


Forrás:   

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkekBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.