Párizs repülővel 4 nap

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás 
Utazás:
repülővel 
Szálláshely:
3* 
Típus:
városnézés 
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
237318
Utolsó frissítés:
 
2019.08.08. (Cs)
121 500 Ft / fő (akciós alapár)
4 nap/3 éj
167 240 Ft / fő teljes ár
Lejárt ajánlat
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáért1. nap:
Budapest-Párizs repülővel Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal Párizsba. Érkezést követően transzfer a szállodába. Rövid felfrissülést követően a francia főváros meghódítására indulunk metróval. Gyalogos városnéző séta a sanzonokból, filmekből is jól ismert Montmartre-on. Láthatjuk a Sacre Coeurt, Festők terét a Moulin Rouge emblematikus bejáratát, a Place Pigalle-t. A környező utcákon sétálva a hangulat örökre bennünk él majd... Vacsora a belvárosban, majd szálláshelyünkre igyekszünk. (ezen programrész a repülőmenetrend függvényében a 4. napon is megvalósulhat)

2. nap:
Párizsi hangulatos séták, Louvre tárlatvezetés Reggelinket elfogyasztva egész napunkat Párizs látnivalóinak szenteljük. Metróval érkezünk a belvárosba és végig járjuk Párizs ikonikus látnivalókat, a képeslapokról ismert látványosságokat. Olyan helyszínekre érkezünk idegenvezetőnkkel, mint a filmeken látott, könyvekben olvasott Louvre világhírű múzeuma, Tuilériák kertje, Concorde tér az obeliszkkel, a Champs Elysées világhírű sugárútja végén a Diadalívvel és nem utolsó sorban az Eiffel torony! Városnézésünk során látjuk a Szajna parti Notre Dame-ot és a folyón átívelő történelmi Pont Neuf hídját, a városházát. Fakultatív ajánlatunk: Louvre-ban magyar nyelvű tárlatvezetéssel tekinthetjük meg a világhírű alkotásokat. Fakultatív ajánlatunk az estére: tartson velünk Párizs esti fényeiben „sütkérezve” sétahajóval a Szajnán. A hajókirándulás alatt a folyóról a város másik arcát ismerhetjük meg.

3. nap:
Párizs egyénileg vagy kirándulás Versailles-ba. (Disneyland egyénileg) Esti fakultatív sétahajó a Szajnán Reggelinket elfogyasztva programját egyénileg tervezheti Párizsban, vagy jöjjön velünk! Fakultatívajánlatunk: a városi forgalmat elfelejtve metróval a Versailles palotához utazunk, ahol a felszínre érkezve egy rövid sétát követően pillantjuk meg a versailles-i kastélyt (világörökség), az építészet e csodás remekművét. A korai vadászkastély helyére XIV. Lajos, a „napkirály” által épített francia barokk kastély szebbnél-szebb termeit járjuk be. A kastély parkjában láthatjuk (kívülről) a magyar történelem szomorú emlékét idéző két Trianon Palotát is. A párizsi tartózkodás ideje alatt a program terhére a 2-3. napon lehetőség van egyénileg metróval Disneyland mesevilágába elkalandozni, Mickey egérrel és barátaival személyesen találkozni. (metró jegy+belépőjegy)

4. nap:
Párizs-Budapest repülővel Megreggelizünk majd a repülő menetrend függvényében szabadidő, vagy az első napi program megvalósítása. Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre és elutazás Budapestre. x
 
Töltődik a foglalási lap


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.