Hotel Victoria 2*

Értékelések az nevű ajánlathoz

Értékelések az nevű szállodához


Írja meg tapasztalatait!


Név:
- Baráti társaság
Dátum:
2011.05.11 15:31
Visszatérne:
igen

Általános benyomás:
Elhelyezkedés:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szolgáltatások:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tisztaság:
csillag csillag csillag csillag csillag
Ellátás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szobák:
csillag csillag csillag csillag csillag
Általános benyomás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tetszik:
Mivel a Hotel Victoriaban már nem volt hely, így nem ott laktunk, hanem a New Hotel Saint-Lazare-ban, ami a Saint Lazare pályaudvarhoz közelében található. Jó környék, nincs messze a Madeleine és az Opera sem, 3 metrómegálló max. 5 perc sétával elérhető. A szálloda teljesen korrekt volt, a szobák aranyosak, de picikék, de ez nem számított. A személyzet túlnyomó többsége nem francia származású, de mindenki tökéletesen beszélt franciául és nagyon kedvesek, készségesek voltak. A reggeli sokkal bővebb volt, mint ami a francia szállodákra jellemző (tehát nem csak 2 croissant lekvárral és vajjal + kávé). Ingyenes wifi van a szállodában, de ingyenes internetes pont is van.

Malév járattal mentünk, aminek nagy előnye, hogy a CDG 2-re érkezik, nem pedig egy lucernaföld közepén lévő asztfaltcsíkra (pl. Beauvais) 70 km-re a várostól.

A repülőtérről való bejutás könnyű, "B" RER-rel a Gare du Nord-ig, ott átszállni az "E" RER-re (Magenta), ami a Saint Lazare pályaudvarig megy, összidőben kb. bő 1 óra.

Nem tetszik:
Mivel az elutazás előtt 2 nappal foglaltuk le az utat, így utólag nem értettem, hogy miért kellett plusz 14.000 Ft-ot fizetni a repülöjegyért, hiszen a gép csak kb. kétharmad részben volt tele.

Egyéb:
Az utazás ár-érték aránya korrekt. Olcsóbbat is lehet találni, de ha önállóan veszi meg az ember a repjegyet és keresgél a neten szállodákat, akkor sem jön ki lényegesen olcsóbban ebben az időszakban.


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.