Észtország körutazás

A Észtországi körutazás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Észtországi körutazás, a Észtországi körutazás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Észtországi körutazás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Az összes Észtország körutazás »

Észtország

Az összes Észtország körutazás »

Észtország beszámolók

14342 megtekintés - nincs értékelés
Tallinn, maga a bűbáj

Tallinn, maga a bűbáj

Tallin, Észtország
Címke:

Amikor kézhez kaptam a meghívást, nagyon nem voltam vele tisztában, mekkora csoda vár rám. Azt hiszem, ez a város az a kategória, amire tiszta szívvel mondhatom, pozitív csalódás a javából…. Helsinkiből komppal érkeztünk meg az észt fővárosba, a "soviet tours" ( kép mellékelve) kissé retro hangulatú buszával bezötyögtünk a belvárosba, hogy is mondjam, a 60-as, 70-es évek Szovjetuniójában éreztem magam. Teljesen elképedtem, hová kerültem és úgy egyáltalán miért kell nekünk ide jönni? [...]
A teljes bejegyzés

Észtország körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Észtország utazási magazin

A Baltikum gyöngyszeme Tallin

Észtország fővárosa, Tallin a Finn-öböl festői partszakaszán egyedülálló építészeti remekművekben bővelkedő város, mely csaknem teljes egészében megőrizte középkori óvárosát. Méltán nevezik Európa egyik legelragadóbb városának, és nem véletlen került fel a történelmi belváros 1997-ben az UNESCO Világörökség listájára.Kövér Margó, Hosszú Hermann, Öreg Tamás, Három Nővér - a felsorolt nevek nem egy ötletes mese szereplői, hanem ők a leghíresebbek Tallinn világörökség részét képező 26 bástyája közül. Persze a felsorolásból nem hiányozat a „Kukkants be a konyhába” (Kiek in de kök) égbe nyúló kerek lövésztorony sem, amely onnan kapta nevét, hogy tetejéből az őrségben álló katonák a város konyháinak rejtekeibe is bepillanthattak. A Toompeára, a Dóm-hegyre épült óváros felderítését logikusan a dombtetőről kezdtük ahonnan a tengerre és a városra is kitűnő kilátás nyílik. Ha körbenézünk, azonnal érthetővé válik a Tornyok városa becenév. Tallinnt ugyanis 26 bástyája [...]

Észtország körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Észtország körutazás »
 
BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.