(06 1) 881 74 00, (06 20) 884 94 00
 
 

8 nap Perzsa-öböl a Horizon fedélzetén, Dubai - Fujairah, all inclusive

 
8 nap Perzsa-öböl a Horizon fedélzetén, Dubai - Fujairah, all inclusive
Ország: Egyesült Arab Emírségek, Omán,  Város: Abu Dhabi, Dubai, Fujairah, Maszkat,  Típus: hajóút
Utazás: egyénileg Szálláshely:  Ellátás: all inclusive
Indulás: 2020.01.11 Időtartam: 8 nap/7 éj Ár: 52 895 Ft / fő (akciós alapár)
 
Hivatkozási szám: 238824


Indulási időpontok

Indulás: 2020.01.11 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 52 895 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.01.12 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 52 895 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.01.18 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 45 795 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.01.19 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 152 295 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.01.25 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 52 895 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.01.26 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 159 395 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.02.01 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 99 045 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.02.02 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 173 595 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.02.15 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 45 795 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.02.16 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 52 895 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.02.22 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 45 795 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.02.23 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 99 045 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.03.07 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 99 045 Ft / fő (akciós alapár)
Indulás: 2020.03.08 Időtartam: 8 nap/ 7 éj Ár: 99 045 Ft / fő (akciós alapár)

Programleírás

Útvonal
Dubai, Dubai, Abu Dhabi, ASE, Maszkat, Fujairah, KHS, Dubai

Pullmantur Horizon leírás
Horizon Az otthon minden kényelmével szembesülünk, mikor a Horizon hajó fedélzetére lépünk. A hajó tágasabb és kényelmesebb lett a 2017-ben történt teljes felújításának köszönhetően. Hat kávézó, három étterem, egy modern orvosi központ és számos sport-, szabadidős- és relaxációs szolgáltatás otthona, beleértve az edzőtermet, a kaszinót, a medencéket és a jakuzzit. A kulináris élvezetekről pedig a spanyol, két Michelin-csillagos chef, Paco Roncero szakértői irányítása alatt dolgozó mesterszakácsok gondoskodnak. A Pullmantur hajókat úgy tervezték, hogy a legjobb fedélzeti szolgáltatások mellett segítsék az Ön pihenését és kikapcsolódását.

Technikai adatok


47.427 tonna
Épült: 1990 / Felújítva: 2017
208 méter hosszú
1.828 utas
12 Deck
Hajózási sebesség 21 csomó (kb. 42 km / h)

A hajóúton való részvételhez a hazautazás dátumától számított fél évig érvényes útlevél szükséges.

Bár a hajótársaság Földközi-tengeri hajóútjai esetében a hajók számos alkalommal az Európai Unió területén kötnek ki, a tengeren azonban nemzetközi vizeken közlekednek, ahol nem érvényesek a schengeni egyezmény kikötései. Több mediterrán hajóút útvonalában szerepel olyan kikötőváros, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Marokkó, Törökország), így a partraszálláshoz mindig szükség van az útlevélre.

Vízummal kapcsolatban pedig kérjük tájékozódjon utazási irodájánál.

Utazási szerződés

A hajótársaság mindenkor érvényben lévő utazási szerződése angol nyelven a hajótársaság hivatalos honlapján (www.pullmantur.es) megtalálható. A hajótársaság utazási szerződését minden utas magára nézve kötelezőnek tartja.

Hajójegy, csomagcímke, online check-in

A Pullmantur a hajójegyet elektronikusan küldi, melyet mi is ilyen formában továbbítunk! Amennyiben valamilyen okból kifolyólag a hajójegyet és a csomagcímkét nem tudja kinyomtatni, kérjük lépjen kapcsolatba utazási irodájával.

A hajóutat megelőzően ellenőrizheti foglalását, személyes adatait és online be is check-olhat az alábbi honalpon: https://www.pullmantur.es/como-hacer-checkin-online

Amennyiben valamelyik adatban eltérést észlel, haladéktalanul lépjen kapcsolatba utazási irodájával.

Kiskorúak részvétele

18 év alatti utas kizárólag legalább 18 éves korú kísérővel utazhat. Családok, társaságok foglalása esetén, amennyiben több kabint foglalnak, minden kabinba minimum egy 18 év fölötti utast kell foglalni. Amennyiben a gyermek nem a szüleivel utazik, szükséges a szülők részéről egy jóváhagyó nyilatkozat, amelyet beszálláskor fel kell mutatni, és amelynek az utazás egész időtartama alatt kéznél kell lennie. Ha csak egy szülővel utazik a gyermek, a kísérő szülőnek rendelkeznie kell a másik szülő jóváhagyását tartalmazó nyilatkozattal.

Fontos: 6 hónapnál fiatalabb gyerek a hajótársaság útjain nem vehet részt, illetőleg a hajótársaság fenntartja magának a jogot, hogy a 6 hónap és 17 év közötti utasok létszámát korlátozza.

A hajóutakhoz kapcsolódó szárazföldi programokon való részvétel minimum korhatára 6-12 hónap az útvonal függvényében.

Egészségügyi előírások, orvosi ellátás a hajón, terhesség

A hajótársaság hajóin található orvosi szoba, ahol a hajóorvost meghatározott rendelési időben kereshetik fel szükség esetén a járóbetegek. Az orvosi rendelő nyitva tartásáról az adott hajó napi programja nyújt felvilágosítást. Sürgősségi ellátás a nap 24 órájában igényelhető az orvosi vészhelyzeti telefonszámon.

A hajóorvos általában általános orvos; komolyabb orvosi beavatkozásokra (szakrendelés, műtéti beavatkozás stb.) a hajóorvosi rendelő nem alkalmas. Az orvosi vizsgálat, konzultáció vagy kezelés helyszíni térítés ellenében történik és a fedélzeti kártyára terhelik. Ilyen esetben az utasnak javasolt magánál tartania betegség-, baleset- és poggyászbiztosítási kötvényét és fedélzeti kártyáját. A hajóút részvételi díja biztosítást nem tartalmaz. Az orvosi ellátás díjáról az utas minden esetben kérjen az orvostól számlát, melyet - amennyiben betegség-, baleset és poggyászbiztosítással rendelkezik - hazaérkezése után (a betegség- , baleset- és poggyászbiztosítást nyújtó biztosító előírásainak és szabályzatának megfelelően) tud benyújtani biztosítójának.

Terhesség esetén a hajótársaság csak a terhesség 24. hetéig (a hajóút utolsó napját figyelembe véve) engedélyezik a részvételt. A terhesség korábbi szakaszában lévő kismamáknak is orvosi igazolással (akár angol nyelven) kell bizonyítaniuk, hogy alkalmasak a tengeri hajóútra. Az igazolásnak tartalmaznia kell a szülés várható időpontját is.

Azok az utasok, akik rendszerességgel szednek orvosságot, kérjük tartsák gyógyszerüket kézitáskájukban. Amennyiben nem sokkal az utazás előtt műtéten vagy egyéb komoly gyógyászati kezelésen esett át, konzultáljon kezelőorvosával, valamint a zárójelentését vigye magával a hajóútra.

Ha olyan térség hajóútjára megy, ahol a megbetegedés, fertőzésveszély magasabb, akkor utazás előtt ajánlott konzultálnia háziorvosával az egyes országokban szükséges vagy ajánlottvédőoltásokról.

Nyelvhasználat

A hajóút során a tájékoztatás (írásos és szóbeli) főként angolul és spanyolul zajlik. A fedélzeten leggyakrabban beszélt nyelv az angol és a spanyol.

A fedélzeten nincs magyar nyelvű asszisztencia, és a fakultatív kirándulásokon történő idegenvezetés is többnyire angol és spanyol nyelven történik.

Érdemes kihangsúlyozni, hogy az idegennyelv-ismeret hiányából eredő félreértésekért, problémákért az iroda nem tud felelősséget vállalni. A hajótársaság hajóin az angol a hivatalos nyelv.

Kikötőbe érkezés

Tengerentúli indulás esetén a hajóút előtt legalább 1-2 éjszakás tartózkodást javaslunk az induló kikötővárosban vagy annak közelében. Kivételt képez, ha a Pullmantur saját charter járatával érkezik.

Transzfer

A transzferek felár ellenében csak aznapi érkezés esetén rendelhetők. A transzfer legkésőbb 10 nappal a hajó indulása előttig rendelhető meg a pontos menetrend és járatszám megadásával.

Beszállás

A beszállás kb. 4 órával az indulás előtt kezdődik, de útvonalanként változhat. A pontos érkezés az utas felelőssége (eltekintve attól az esettől, amikor a Pullmantur szállítja a beszállás helyszínére az utast). Ha a hajó indulása előtt egy órával (európai utasok esetében Európán kívüli indulás esetén 2 óra) az utas még nincs a fedélzeten, a hajótársaság törölheti a nevére szóló foglalást és ez esetben a kötbér 100%.

Próbariadó

A hajó indulásának a napján (többnyire még a hajó indulása előtt) próbariadót tart a hajótársaság. A próbariadó idejére vonatkozó teendőkről a személyzet és a tájékoztató anyagok pontos tájékoztatást adnak. Minden kabin alapfelszereltsége a minimum az adott kabinban utazó utasok számának megfelelő számú mentőmellény. Az utasoknak a próbariadó alkalmával a saját biztonságuk érdekében mindenképpen meg kell jelenniük mentőmellényben a kabinjuk alapján kijelölt gyülekezőhelyen (a vonatkozó gyülekezőhely, szekció jelét, számát általában a kabinban vagy a mentőmellényen is feltüntetik).

Fedélzeti kártya (Cruise Card)

A hajóra való bejelentkezéskor a regisztrációs pultnál hajó személyzete minden utasnak átad egy un. fedélzeti kártyát. A fedélzeti kártya hármas célt szolgál a hajóút során: személyazonosításra szolgál, a kabinok ajtaja a fedélzeti kártyával nyitható, illetve fizetőeszköz a fedélzeten.

A hajók fedélzetén nincs készpénz-használat (kivétel: kaszinó), a fizetés a fedélzeti kártyával lehetséges. A hajóra való beszállításkor a regisztrációs pultnál nemzetközileg elfogadott dombornyomott bankkártyát (VISA, MasterCard, American Express/Optima stb.) vagy pénzletétet (kb. 200 EUR/fő) kérnek a fedélzeti fogyasztások (fakultatív kirándulások, vásárlások a fedélzeten, szerviz díj, stb.) fedezetéül.

Borravaló (Hotel Charge)

A hajótársaságok a helyszínen ún. kötelező borravalót (más néven szerviz díjat) kérnek. Ennek összege a Pullmantur hajótársaságnál kb. 10 EUR / fő / éj.

Hivatalos pénznem

A hajók fedélzetén a hivatalos pénznem az EUR. Ez alól csak a Karib térségben történő hajóutak a kivételek, mert ezeken az utakon az USD a hivatalos fizetőeszköz.

Recepció, postai szolgáltatás

A recepció a nap 24 órájában áll az utasok rendelkezésére. Bár a kabinok felszereltségéhez hozzátartozik a széf is, de ha Ön úgy gondolja választhatja a recepción található széfszolgáltatást is.

Az ügyfélszolgálati recepción többek között lehetőség van képeslapok, levelek feladására is. A képeslapokat, leveleket kikötéskor a hajótársaság helyi szolgáltatóján keresztül postázzák. A feladás költségeivel az utas fedélzeti számláját terhelik meg.

Szobaszerviz

A 24 órás szobaszerviz csak magasabb kabinkategóriánál ingyenes.

Elektromos áram

A fedélzetén 110V/220V-os feszültségen működtethetők az elektromos készülékek.

Mobiltelefon használat

A mobiltelefonok a hajókon használhatók. Fontos azonban felhívni az utasok figyelmét, hogy esetenként - főként a nyílt tengeren - a telefonkapcsolat csak a hajók saját műholdas telekommunikációs rendszerén keresztül lehetséges. Ez mind a küldött vagy fogadott sms-ek, mind a fogadott vagy kezdeményezett mobiltelefon-hívások, mind egyéb mobil telekommunikáció díját nagyban megnöveli.

Internet

A Pullmantur valamennyi hajóján van Internet Café, de az otthonról hozott, vezeték nélküli laptop is használható.

Az aktuális árakról és feltételekről a fedélzeten kaphat bővebb tájékoztatást.

Dohányzás

A hajón kizárólag a kijelölt területeken megengedett a dohányzás. A színházban, vendéglátóegységekben, a kaszinóban nem dohányozhatnak a vendégek, beleértve a kabinokat, lakosztályokat és az esetlegesen ehhez tartozó balkonokat is. Ennek megszegése esetén büntetést kell fizetni, amit az utas fedélzeti számlájára terhelnek.

Értékmegőrzés

Javasoljuk, hogy a nagyobb összegű készpénzt, személyes értékeket, ékszereket, műszaki cikkeket a hajó széfjeiben (a kabinban található széfben, vagy a recepción) helyezzék el. A hajótársaság és az utazási iroda nem vállal felelősséget az elveszett vagy ellopott értéktárgyakért, készpénzért.

Ruhatisztítás

A ruhatisztító szolgáltatásainak köre és az árlista a kabinban megtalálható. Önnek nem kell mást tennie, csak különválogatni a mosandó és vegyileg tisztítandó ruhákat, elhelyezni a ruhatisztító zsákban, és 48 órán belül a tiszta és vasalt ruha már újra a kabinjában lesz.

Állatok

A Pullmantur hajóira az utasok állatot nem vihetnek fel.

Öltözködés

A hajóútra érdemes a kikötők időjárásához, viselkedési szabályaihoz, a parti kirándulásokhoz és fedélzeti programokhoz igazodó kényelmes hétköznapi, és a fedélzeti etikettnek megfelelő elegánsabb ruhadarabokat is vinni. A hajóút során várható időjárásról minden esetben érdemes az illetékes meteorológiai szolgálatnál tájékozódni, illetőleg figyelembe venni azt, hogy az esték a tengeren néha hűvösek.

Napozás

A Pullmantur hajók fedélzetein a napozóágyak használata ingyenes.

ÉtkezésekReggeli:

Az ún. főétteremben (main restaurant) kb. 6:30-10:00 között, a büfé étteremben pedig kb. 5:00-11:00 között lehetséges reggelizni, de ez útvonalanként és hajónként némileg eltérő lehet.

Ebéd:

Az ebédet kb. 12:00-15:00 között lehet elkölteni a hajók éttermeiben, de ebéd és a vacsora között is találhatóak a hajókon nyitva tartó vendéglátóegységek.

Vacsora:

A fő étteremben azültetett vacsoránál az első ültetés kb. 19:30 órakor, a második ültetés kb. 21:45 órakor kezdődik. Az időpont hajónként és útvonalanként eltérő lehet.

Italok

A Pullmantur hajótársaságnál a prémium kategóriás italokon kívül a részvételi díj már az italfogyasztást (kávé, tea, poharas üdítők, bizonyos sörök, borok és égetett szeszesitalok) is tartalmazza. A magasabb kategóriás italok opcionálisan különböző italcsomagokban is elérhetőek.

A hajótársaságnál 18 év alatti személynek nem szolgálnak fel alkoholtartalmú italokat.

Gyerekközpont

A Pullmantur hajóin található gyerekközpontokat a 3-17 év közötti gyerekek használhatják.

Guppy Club: 3-11 év közötti gyerekeknek

Teen`s Club: 12-17 év közötti gyerekeknek

Színház

A hajótársaság saját kiadványában tünteti fel a napi színházműsort is.

Kaszinó

A kaszinó a hajók kikötőkben való tartózkodása alatt zárva tart.18 év alatti vendégek nem látogathatják a kaszinót.

Duty Free Shop

A Duty Free Shopokban ajándéktárgyakat cigarettákat, alkoholos italokat (borok, égetett szeszesitalok) is lehet vásárolni, ellenben az alkoholtartalmú italok csak a hajóút utolsó napján vehetők át. A Duty Free Shopok a hajók kikötőkben való tartózkodása alatt zárva tartanak. Kiszállás előtt egy vámnyilatkozatban fel kell tüntetni a hajón vagy a kikötőkben vásárolt árucikkeket.

Fotó

Fényképészek és videósok is vannak a fedélzeten, akik fontosabb eseményeken, illetőleg a kirándulásokon is dolgoznak és az itt elkészült fényképeket a fotósarokban állítják ki, amiket Ön is megvásárolhat.

Fényképező és videokamera használat

A Pullmantur hajóin a fényképezőgép minden esetben engedélyezett, a videokamera használata pedig csak a show műsorok esetében tiltott.

A hajóút vége

Utolsó este minden utas megkapja a kiszállás menetéről szóló levelet, mely tartalmazza a bőröndcímkéket is. A felcímkézett bőröndöket az utolsó estén kell kitenni a folyosóra.

A hajótáraság és az utazásszervező a kabinban felejtett dolgokért felelőséget nem vállal.

Azon utasokat, akik a Pullmantur által biztosított transzferszolgáltatást vagy szállást foglaltak, a hajóutat követően a hajótársaság hostessei segítik a továbbiakban.

A hajóból történő kiszállás maximum 4 órát vesz igénybe.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha a helyszínen a hajótársaság alkalmazottjával jegyzőkönyvet vesznek fel és azt mindkét fél részéről aláírják.

Ez egy általános tájékoztató anyag, mely hajónként és útvonalanként eltérő lehet!

A feltüntetett árak belső kabin árak, más tipusu kabin árakról kérje ajánlatunkat!

Fakultatív programok

Ehhez az ajánlathoz nem tartoznak fakultatív programok
 

Ármegjegyzés

Az ár tartalmazza:
- hajóútat,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- kikötői illeték,
- szervízdíj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

alap ár:180 695 Ft
akciós alapár:99 045 Ft
Foglalási díj:3 000 Ft
Biztosítás típusa: Utasbiztosítás autós nyaralásokhoz:750 Ft / nap / fő
Útlemondási biztosítás:1.30 %
Teljes ár:208 768 Ft / fő

Egyéb tudnivalók 


 
Start Utazási Iroda
Madách Trade Center
Madách Imre út 13.
(06 1) 881 74 10
(06 20) 884 94 10
Start Utazás, Óbuda

Bécsi út 52-54
(06 1) 881 7430
(06 20) 884 94 30
Start Utazási Iroda, Szeged

Oroszlán utca 5.
(06 62) 541 755
(06 20) 884 94 60
Start Utazási Iroda, Pécs
Rákóczi Ház
Rákóczi utca 49.
(06 72) 200 272
(06 20) 884 94 65
Start Utazási Iroda, Győr

Bajcsy-Zsilinszky utca 30-32.
(06 96) 550 680
(06 20) 884 94 50
Start Utazási Iroda, Debrecen
Halköz üzletház utcafront
Simonffy utca 4-6
(06 52) 503 500
(06 20) 884 94 40
Start Utazási Iroda, Székesfehérvár

Kossuth utca 8.
(06 22) 500 357
(06 20) 884 94 70
Start Utazási Iroda, Nyíregyháza

Zrínyi Ilona utca 8-10.
(06 42) 220 242
(06 20) 884 94 90
Start Utazási Iroda, Rákoskeresztúr
01-09-906127
Pesti út 70.
(06 1) 881 74 22
(06 70) 334 30 37
Start Utazási Iroda, Baja

Gaál Péter utca 9-11
(06 79) 321 058
(06 30) 34 06 550
Románia
Az iroda kiszolgálása Magyarországról történik.
Hal köz 2.
(+4) 0364 780 039
(+4) 0364 780 039