Golf és merülés Mauritiuson

Ablak a Világra - Utazási magazin


Golf és merülés Mauritiuson


Aki a kondiciójára is, s nem csak a gyomrára gondol, Mauritius szigetén megszámlálhatalanul sok sportolási lehetôség közül választhat. S a választás már csak azért is nehezünkre eshet, merthogy szinte kivétel nélkül minden ingyen van.

Az a néhány dolog pedig, amelyért fizetni kell, csupán aprópénzbe kerül. Az abszolút befutó persze a golf. Mauritiuson egy golfkedvelô mindent megtalál, amirôl valaha is álmodozott. A pályák elsô osztályúak, sok profi golfozó megfordult már itt. A játékosokat klubok várják, tökéletes kiszolgálással, sôt a kölcsönözhetô kellékek is kivétel nélkül elsô osztályúak.

Visszatérve a vízre, vagyis inkább a víz alá: a világ minden tájáról érkeznek a búvárok, hogy megcsodálják a víz alatti világ fantasztikus képeit, többek között a korallkerteket. Akinek esetleg nincs búvárfelszerelése, annak hamarjában kerítenek, mégpedig igen jól karban tartott holmit. S ne felejsük ki a horgászást sem. A legjobb fogás novembertôl áprilisig ígérkezik. A versenypecások februárban járnak igazán jól. Ám bármilyen sportba is szerelmesednek bele, önök is azt fogják sóhajtani, amit itt kivétel nélkül mindenki: jövôre, veled, ugyanitt.


Forrás:   

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkekBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.