Az egyik legdinamikusabban fejlődő légitársaság, a Qatar Airways

Ablak a Világra - Utazási magazin


Az egyik legdinamikusabban fejlődő légitársaság, a Qatar Airways


Az egyik legdinamikusabban fejlődő légitársaság, a Qatar Airways jelenleg 79 desztinációra 58 géppel közlekedik, de decembertől Ahmedabad (India), a nyári szezontól pedig Saigon (Vietnám) és Cebu (Fülöp-szigetek) is felkerül a palettára.

A flotta átlagéletkora 3,5 év, amely tovább fiatalodhat a nemrég rendelt 80 darab új gépeknek köszönhetően. Hamarosan a teljes hálózaton széles törzsű, nagy hatótávolságú Airbus A340 gépek repülnek, magas szintű szórakoztató elektronikával a fedélzeten.

Katar legfontosabb küldőpiaca Nagy-Britannia; Londonból és Manchesterből indulnak járatok, az előbbiből heti 47 alkalommal Európából ezen kívül Bécsből, Frankfurtból, Berlinből, Münchenből, Párizsból, Zürichből, Madridból, Rómából, Milánóból, Athénból és Isztambulból indulnak a sivatagi kecske emblémájával jelzett gépek. A katari terminál folyamatosan újul: tavaly novemberben elkészült az új business és first class terminál, ezáltal a turistarészleg is mentesült, illetve ki is bővítették. 2012-re tervezik a most épülő, 40 millió utas fogadására alkalmas új terminál átadását.
Forrás:   

Facebook hozzászólásokBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.