Bali vízi parkjai

Ablak a Világra - Utazási magazin


Bali vízi parkjai


Pihentető a parton heverészni, érdekes megfigyelni a kultúra minden egyes apró megnyilvánulását, de ha Balin jársz, kell egy felhőtlen szórakozást ígérő vízi élmény is. Erről pedig az aquaparkok gondoskodnak!

A Waterbom Bali Kuta központjában található, és ez a sziget legelső és legnagyobb vízi parkja. A New Kuta Green Park a Bukit félsziget déli részén fekszik, a Circus Kuta külvárosában, míg a Splash Waterpark Bali Canggu-ban.

1. New Kuta Green Park
A vízi park a Pecatu Indah üdülő területén belül található, közel a Dreamland strandhoz. A park biztosítja a látogatók számára az egyedülálló kikapcsolódást. Vízi üdítő túrák, szabadidős programok, játszóterek, óriási csúszdák és még egy madárház is garantálja a szórakozást.

2. Splash Waterpark Bali
Balin ez a legújabb vízi park. Az óriás csúszda a felnőttek és a nagyobb gyerekek számára használható. A 90 méter hosszú csúszdán négy résztvevő versenyezhet, amit sebességmérő is követ, hogy elkerüljék az esetleges vitákat, és megállapíthassák ki az igazi győztes. A maga nemében ez az első ilyen Balin. A Speed Racer már egy kisebb csúszda, amit a kisebb gyerekeknek terveztek, így ők sem maradnak ki a mókából.

Ha megéheznél >>

3. Waterbom Bali Park
A Waterbom Bali Park az a hely, ahol egy igazán élmény dús napot tölthetsz el a barátaiddal vagy a családoddal a túrák, vízi csúszdák és játékok között. A park magába foglal továbbá egy trópusi kertet, medencéket, valamint számtalan étkezési és szórakozási lehetőséget. A nyugodtabb medencék és kisebb csúszdák mellett találsz nagy adrenalin löketet adó csúszdákat is, amelyek jelentős magasságból indulnak.

4. Circus Waterpark
A Circus Waterpark az egész család számára alkalmas. A kisebbek és a felnőttek is megtalálják a számukra megfelelő csúszdákat. Vannak itt továbbá szökőkutak, vízágyúk és még egy mini vonat túrán is részt lehet venni. Az izgalmat keresőknek a ’sebes csúszdát’ és a ’hullám csúszdát’ ajánljuk.


Forrás:   

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkekBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.