Los Angeles - Világsztárok útján járva

Ablak a Világra - Utazási magazin


Los Angeles - Világsztárok útján járva


Igaz Los Angelesben nemcsak az Oscar gála idején futhatunk össze egy-egy hírességgel de azért az angyalok városában messze nem az a legjobb, hogy ha szerencsénk van, celebekkel is találkozhatunk. Az USA nyugati parti metropoliszában ugyanis mindig történik valami, amiért érdemes ellátogatni a városba. A gond csak az lehet, hogy egy rövidebb tartózkodás idején mit hagyjunk ki a programkínálatból.

Kihagyhatatlan például Holywood három kedvenc sugárútja, a gazdagságot sugárzó Sunset Boulevard, a különlegesen szép panorámát ígérő Mulholland Drive és a legendás Hollywood Boulevard, amelynek nevezetessége a filmcsillagok kéz, láblenyomatát és aláírását őrző Walk of Fame. És akkor ott van a milliárdosok és sztárok otthonául szolgáló Beverly Hills és környéke, valamint a leggazdagabbak shopppingoló helyének számító Rodeo Drive.

Ha pedig a filmekben akarjuk érezni magunkat mindenképp menjünk a tengerpartra is, ahol olyan mozik jeleneteit forgatták, mint a Forrest Gump, az Iron Man, a Hannah Montana:The Movie. Sétáljunk Santa Monica utcáin és persze fürödjünk egyet a homokos strandon. Na és persze irány a klasszikus amerikai kikötő hangulatát adó, élményparkként is jegyzett Santa Monica Pier, amelynek ékessége a messzire látszó, hatalmas óriáskerék. 

 


Forrás:   

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkekBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.