Ecuador hajóút

A Ecuadori hajóút Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Ecuadori hajóút, a Ecuadori hajóút legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Ecuadori hajóút foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Ecador idegenforgalmi népszerűségét azon túl, hgy mint neve is mutatja átmegy rajta az egyenlítő egy pici szigetcsoport adja, az élet valódi kincsesdoboza: a Galapagos-szigetek.

Az összes Ecuador hajóút »

Ecuador

Az összes Ecuador hajóút »

 

Ecuador leírás

Ecuador, az Egyenlítő országa Dél-Amerika egyik legkisebb állama.

Változatos tájegységei méreténél fogva viszonylag gyorsan bejárhatók. Keleti része, a „Selva” a hatalmas Amazonas-medence szerves része; buja vegetációval borított trópusi esőerdőkkel, dús folyóhálózattal, számos indián népcsoporttal, akik közül többek ősi kultúrájuk megőrzésével, egykori hiedelemviláguk szerint élnek.

Észak-déli irányban az Andok fővonulata húzódik, a hegyláncok közé ékelődő olyan nevezetes öt-hatezer méteres vulkánokkal, mint a Cotopaxi vagy a Chimborazo. Ez utóbbit sokáig a világ legmagasabb hegyének hitték. Nyugatról a „Costa”, azaz a Csendes-óceán partvidéke határolja; homokos partokkal, hangulatos településekkel.

Az ország partvidékétől távol, kb. egyórányi repülőútra fekszik a világ egyik legkülönlegesebb archipelágusa, a Galapagos-szigetek. Egyebek között az itt tett megfigyelések alapján írta meg Charles Darwin korának kiemelkedő tudományos művét a fajok eredetéről és átalakulásáról, amely máig az evolúció elméletének alapja.

Ecuador hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.