10 program amire, nem kell sokat költened ha Dubaiba látogatsz

Ablak a Világra - Utazási magazin


10 program amire, nem kell sokat költened ha Dubaiba látogatsz


Fountain Show
Közel a lenyűgöző Burj Kalifához, egy másik elképesztő program várja az érdeklődőket. Nézd meg a világ legnagyobb szökőkút show – ját, ami nem csak a szemet kápráztatja el, de a füleket is kényezteti dallamos zenei aláfestésével

Majilis Galery
Az 1989-ben alapított művészeti galéria, miden érdeklődőnek pompás élményt nyújt. A központ ingyenesen látogatható, és nemzetközileg elismert kiállítok alkotásait tekintheted meg.

Abra Ride Dubai óvárosában vehetsz részt egy igazán elképesztő hajóúton, mindössze 80 ft-ért. Akár egy romantikus kalandnak is beillik a hajókázás.

Public Beach
Gondoltad volna, hogy még a napfürdőzésért sem kell feltétlenül fizetned? Több strandra is ingyenesen bemehetsz, ahol egész évben élvezheted a strandolás örömeit.

A sétány
Egy könnyed séta a The Walk-on, háttérben a tengerparttal a pálmafák között. Tökéletes délutáni programnak ígérkezik. Pihenj meg az egyik szuper kávézóban, vagy térj be az egyik elképesztő butikba.

Pálmafa az egekből A The Palm Dubai egyik legismertebb látványossága. Nézd meg az egekből, mindössze 1200 ft-ért.

A legmodernebb metró
Próbáld ki az egyik legmodernebb metrót Dubaiban, szó szerint a föld felett fogsz lebegni és ezt akár 160 ft-os áron is megteheted!

Nyitottság
Látogass el a Jumeirah Mosque mecsetbe, ahol minden vallás képviselőjét szeretettel várják. Az épületen belül fényképezni is szabad.

Souk Al Bahar
A tradíció és modern gondolkodás tökéletes kombinációja. Régi arab stílusban épült bevásárlóközpont. Melynek teraszáról tökéletes kilátás nyílik a legszebb Dubai látványosságokra.

Desert Safari
Az autók szerelmeseinek tökétes program. Mindössze 5900 Ft-os áron élvezheti a dűnék közti terepjárózást. Ezért az árért elvisznek a program helyszínére, majd természetesen vissza is, kipróbálhatod a Henna tetoválását, vízipipázhatsz, és élvezheted a csodás éjszakai égboltot.


Forrás:   

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkekBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.