Éjszakai élet Punta Canán, forró karibi éjszakák Dominikán

Ablak a Világra - Utazási magazin


Éjszakai élet Punta Canán, forró karibi éjszakák Dominikán


Punta Cana forró karibi éjszakáit számos bár és disco biztosítja a fiatalok számára. Elfoglalják a punta canai diszkók, bárok és társalgok legjobbjait, mint a Dux, Punta Cava, Luna del Caribe, Imagine, Jewel, Pacha és Oro.

A legtöbb üdülőhely még kaszinóval is rendelkezik. Az egyik legnagyobb kaszinó Punta Canán a Princess Tower Casino. A hozzá tartozó Lancelot Disco minden látogató előtt nyitva áll.

Imagine Punta Cana Disco

Ez a hely semmilyen diszkóval nem hasonlítható össze, amit korábban láttál. Egy barlang kastély maradványaiban épült, így felejthetetlen parti élményt élhetsz át

Pacha
Pacha egy határozottan kedvelt diszkó a helyiek körében. Az italok olcsók, belépőt pedig akkor kérnek, ha zenekarok játszanak.

Bávaro Éjszakai Klub
Azt beszélek róla, hogy neki van a legjobb hangosítása az összes klub közül. Természetesen dress code van érvényben, illetve VIP szolgáltatásokat is nyújtanak. A szórakozó helyet a Hotel Barceló Bávaro partján találod.

Oro Éjszakai Klub

ORO a te helyed, ha imádod az igazi karibi éjszakai életet. Minden kedden és szombaton 11 órától van lehetőséged betérni.

További információk >> 


Forrás: Kovács Dominika  

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkekBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.