5 dolog, amit a gyerekekkel csinálhatsz Naposparton

Ablak a Világra - Utazási magazin


5 dolog, amit a gyerekekkel csinálhatsz Naposparton


Vízi parkok
Két nagy waterpark is van Naposparton, az egyik az Aqua Paradise, a másik pedig az Action Aquapark. Mindkettőhöz ingyenes transzfer viszi az utasokat Napospart főútja mellől. Családoknak az Action Aquapark jobb választás, mert ott több a csúszda meg a medence. Ezen kívül rengeteg napágyat, árnyékot és jobb étkezőket is kínál.

Khan’s Tent

Több szálloda és étterem van ebben a térségben, de a legkiemelkedőbb a Kahn’s Tent. Ebben a helyben sokkal több van, mint egy vacsora és egy esti show. Az egész hely olyan, mintha Las Vegasba csöppennénk.

Royal Sun
A legtöbb, ha nem az összes szállodának és üdülőnek van medencéje, annak ellenére, hogy a Naposparton állnak. De a Royal Sun medencéje egyszerűen csodálatos. Valójában 3 medencéről van szó és két játszóteret is találtok a közelben. Így a gyerekek nem csak úszhatnak, de játszhatnak is.

Felfújható csúszda, játszóterek és túrák
 
A Virág utca (Flower street) mentén, a tengerparti sétányon számos szórakozási lehetőséget találsz. Élelmiszer standok, felnőtt szórakozás, kis vásártéri csúszdák és persze különböző lehetőségek a gyermekek számára. Vannak felfújható ugráló várak, csúszdák és játszóterek, amiket érdemes kipróbálniuk a lurkóknak.

Kalózkodásra fel!

Egy nem túl napsütéses napra ideális program egy kalózhajó kipróbálása. Ez a körutazás tökéletes szórakozás a gyerekeknek. Az egész nap körülöttük forog, játszhatnak, szórakozhatnak és még arcfestést is csináltathatnak. A felnőttek akár egy izgalmas könyvvel is elüthetik az időt. Nem csak az apróságokra gondoltunk!

Fedezd fel a TOP 10 dolgot, ami kihagyhatatlan Naposparton.

Ez a lista csak egy tipp a családok számára. Ha van más ötleted, oszd meg velünk!


Forrás:   

Facebook hozzászólásokBizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.