Új útikönyv a Well-PResstől

Ablak a Világra - Utazási magazin


Új útikönyv a Well-PResstől


Az Eger és környéke, illetve a Balaton és környéke után a „Debrecen, Hajdúszoboszló és a Hortobágy vidéke” című kötet jelenik meg az új generációs Vendégváró-sorozat harmadik tagjaként.

A Well-PRess Kiadó által megjelentetett sorozat köteteinek különleges felépítése lehetővé teszi, hogy az utazó könnyen eligazodjon akár a könyvben, akár a helyszínen keres egy-egy látnivalót. Az útikönyv több kirándulást ajánl az olvasónak. A hat „kalauzfejezet” közül három Debrecent járja be. A Hortobágyot bemutató fejezet részletesen foglalkozik a puszta központjának, Hortobágy településnek és Mátának a látnivalóival, turisztikai szolgáltatásaival. A Hajdúszoboszlótól az Erdőspusztáig vezető kirándulás leírásaiból pedig nemcsak a hatalmas fürdőkomplexum, hanem más látnivalók is alaposan megismerhetők. A kötetet közel 300 fotó és számos térkép teszi még élvezetesebbé és praktikusabbá. A sorozat Pécset és környékét bemutató negyedik kötete várhatóan tavasszal jelenik meg.

Forrás:   

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Gyógyturizmus Magyarországon Az egri gyógyvízről 2010-re sikló visz a Gellérthegyre Szállodafejlesztések Siófokon Debreceni repülőtér Debrecenről röviden Hajdúszoboszló gyógyhelyi fejlesztése Különleges hajóval a madárrezervátumba A harkányi fürdő szomszédságában 4*-os Hotel nyílik Étteremmel bővült a Mecsextrém Park Megkezdődött a „Budapest fürdőváros” név újjáépítése Gyógyfürdőkezelések III.: klimaterápia Wellness ABC: masszázs Wellness ABC: spa Wellness ABC: mi az a wellness? Reneszánsz Panoptikum Megnyílt a szentgotthárdi fürdő Húszéves lett a világ negyedik sakkmúzeuma Nagykarácsony, Mikulásház Challengeland: kaland az egész családnak Karácsony a kastélyban: karácsonyi színek, formák, hangok, ízek, illatok Gyulai Várfürdő:a Dél-alföld legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője Magyarország legjobb fürdői I.: Büki Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői II.: Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Magyarország legjobb fürdői III.: a Tiszaújvárosi strand Magyarország legjobb fürdői: a Miskolctapolcai Barlang és Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői V.: a Római Strandfürdő Magyarország legjobb fürdői VI.: Gyulai várfürdő Recski Nemzeti Emlékpark Szalma-Kincs-Tár: Nemzetközi Szalmagyűjtemény Krisna-völgy Tapolcai-tavasbarlang Tihanyi Bencés Apátság Nagytétényi Kastélymúzeum Tojásművészeti Kiállítás Majk Kamalduli Remeteség Emlékpont - Fél Évszázad Vásárhelyen Humán Oktatási Központ Szilveszter Itthon Gyula városáról Hajdúszoboszló városáról Amit tudni érdemes Siófokról Zalakarosról röviden Győr látnivalói Egerről röviden Zalakarosi élményfürdő – a családok kedvence Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány Keszthely Veszprém Gyenesdiás Visegrád Csopak


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.