Teljes repülőjegy árak a Malévtól

Ablak a Világra - Utazási magazin


Teljes repülőjegy árak a Malévtól


A Malév mostantól hirdetéseiben a teljes, bruttó repülőjegy árat kommunikálja utasai felé. A feltüntetett ár ezentúl tartalmazza az oda-vissza útra szóló jegyárat, illetékeket és egyéb díjakat, online foglalású e-ticket esetében pedig a jegykezelési költséget is.

A Malév úgy alakítja bruttó árkommunikációját, hogy az megfeleljen az Európai Unió által várhatóan jövő év elején hatályba lépő szabályozásnak. A nyugat-európai célállomásokon a légitársaság már évek óta a helyi piaci és kommunikációs elvárásokhoz igazodva a bruttó árat kommunikálja hirdetéseiben. A légitársaság értékesítési csatornáin (Call Center, online foglalási rendszer, Malév jegyirodák és partner utazási irodák) eddig is a repülőjegy bruttó áráról tájékoztatta az utasokat, vagyis a vásárló minden esetben a teljes összeg ismeretében dönthetett a jegyvásárlásról.

A Malév most induló „Tényleg ennyi!” kampányában hét európai városba - Róma, Velence, Koppenhága, Milánó, Párizs, Athén, Amszterdam – kínál repülőjegyeket bruttó áron.
Forrás:   

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Gyógyturizmus Magyarországon Az egri gyógyvízről 2010-re sikló visz a Gellérthegyre Szállodafejlesztések Siófokon Debreceni repülőtér Debrecenről röviden Hajdúszoboszló gyógyhelyi fejlesztése Különleges hajóval a madárrezervátumba A harkányi fürdő szomszédságában 4*-os Hotel nyílik Étteremmel bővült a Mecsextrém Park Megkezdődött a „Budapest fürdőváros” név újjáépítése Gyógyfürdőkezelések III.: klimaterápia Wellness ABC: masszázs Wellness ABC: spa Wellness ABC: mi az a wellness? Reneszánsz Panoptikum Megnyílt a szentgotthárdi fürdő Húszéves lett a világ negyedik sakkmúzeuma Nagykarácsony, Mikulásház Challengeland: kaland az egész családnak Karácsony a kastélyban: karácsonyi színek, formák, hangok, ízek, illatok Gyulai Várfürdő:a Dél-alföld legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője Magyarország legjobb fürdői I.: Büki Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői II.: Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Magyarország legjobb fürdői III.: a Tiszaújvárosi strand Magyarország legjobb fürdői: a Miskolctapolcai Barlang és Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői V.: a Római Strandfürdő Magyarország legjobb fürdői VI.: Gyulai várfürdő Recski Nemzeti Emlékpark Szalma-Kincs-Tár: Nemzetközi Szalmagyűjtemény Krisna-völgy Tapolcai-tavasbarlang Tihanyi Bencés Apátság Nagytétényi Kastélymúzeum Tojásművészeti Kiállítás Majk Kamalduli Remeteség Emlékpont - Fél Évszázad Vásárhelyen Humán Oktatási Központ Szilveszter Itthon Gyula városáról Hajdúszoboszló városáról Amit tudni érdemes Siófokról Zalakarosról röviden Győr látnivalói Egerről röviden Zalakarosi élményfürdő – a családok kedvence Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány Keszthely Veszprém Gyenesdiás Visegrád Csopak


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.