Megnyílt az Egerszalók Gyógy-és Wellnessfürdő

Ablak a Világra - Utazási magazin


Megnyílt az Egerszalók Gyógy-és Wellnessfürdő


Megnyitotta kapuit az Egerszalók Gyógy- és Wellnessfürdõ. A 11 ezer négyzetméteren elterülõ fürdõ télen 923, nyáron 1682 vendéget tud fogadni.

A látogatókat 17, összesen 1900 négyzetméter vízfelülettel rendelkezõ kül- és beltéri medence várja, többek között gyógyvizes ülõmedencék, barlang-, élmény-, gyermek, Kneipp- és illatmedence. A legkorszerûbb technológiával felszerelt gyógyászati részlegen szakértõ személyzet közremûködésével fürdõkúrákat, gyógytornát, masszázskezeléseket, valamint fizikoterápiás kezeléseket lehet igénybe venni.

A gyógymedencékben és a hidroterápiás kezelésekhez a 410 méter mélybõl feltörõ 65-68 C-os egerszalóki gyógyvizet alkalmazzák. A fürdõ korszerû étteremében diétás ételeket és a reformkonyha remekeit is kínálják. A fürdõ wellness-központjában kényeztetõ kádfürdõk, speciális masszázsok, keleti terápiák, finn- és infraszauna, gõzfürdõk, aromakabin és török pezsgõfürdõ is található.

A 4,8 milliárd forintból megvalós ult gyógy- és wellnessfürdõ része a Szalók Holding Zrt. összesen 12 milliárd forint összegû beruházásának, amelynek további létesítményei a jövõ évben átadásra kerülõ, 5,7 milliárd forintból megvalósuló ötcsillagos szálloda, valamint az 1,3 milliárd forintból megépülõ strandfürdõ. A gyógy- és wellnessfürdõvel közvetlen összeköttetésben álló szállodában 206 légkondicionált szobát alakítanak ki és egy 300 fõs konferencia terem is helyet kap. A strandfürdõhöz egy szolgáltató-központ kapcsolódik majd, amelyben önkiszolgáló étterem, sörözõ, bowling- és játékterem, valamint internet kávézó, üzlet, posta, utazási- és információs iroda kap helyet. A fürdõ és szálloda környékén parkosított zöldterületeket alakítanak ki, egy mesterséges tó, sétáló- és kerékpárutak, illetve piknikhez és családi kirándulásokhoz megfelelõ területek várják majd a látogatókat.


Forrás:   

Facebook hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Gyógyturizmus Magyarországon Az egri gyógyvízről 2010-re sikló visz a Gellérthegyre Szállodafejlesztések Siófokon Debreceni repülőtér Debrecenről röviden Hajdúszoboszló gyógyhelyi fejlesztése Különleges hajóval a madárrezervátumba A harkányi fürdő szomszédságában 4*-os Hotel nyílik Étteremmel bővült a Mecsextrém Park Megkezdődött a „Budapest fürdőváros” név újjáépítése Gyógyfürdőkezelések III.: klimaterápia Wellness ABC: masszázs Wellness ABC: spa Wellness ABC: mi az a wellness? Reneszánsz Panoptikum Megnyílt a szentgotthárdi fürdő Húszéves lett a világ negyedik sakkmúzeuma Nagykarácsony, Mikulásház Challengeland: kaland az egész családnak Karácsony a kastélyban: karácsonyi színek, formák, hangok, ízek, illatok Gyulai Várfürdő:a Dél-alföld legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője Magyarország legjobb fürdői I.: Büki Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői II.: Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Magyarország legjobb fürdői III.: a Tiszaújvárosi strand Magyarország legjobb fürdői: a Miskolctapolcai Barlang és Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői V.: a Római Strandfürdő Magyarország legjobb fürdői VI.: Gyulai várfürdő Recski Nemzeti Emlékpark Szalma-Kincs-Tár: Nemzetközi Szalmagyűjtemény Krisna-völgy Tapolcai-tavasbarlang Tihanyi Bencés Apátság Nagytétényi Kastélymúzeum Tojásművészeti Kiállítás Majk Kamalduli Remeteség Emlékpont - Fél Évszázad Vásárhelyen Humán Oktatási Központ Szilveszter Itthon Gyula városáról Hajdúszoboszló városáról Amit tudni érdemes Siófokról Zalakarosról röviden Győr látnivalói Egerről röviden Zalakarosi élményfürdő – a családok kedvence Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány Keszthely Veszprém Gyenesdiás Visegrád Csopak


BizHU Exclusive ajánlatok info

BizHU Exclusive rovatunkban az alábbi típusú utazási ajánlatokat kínáljuk:

  • 1.Kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok
  • 2.Időszakosan, kizárólag oldalunkon elérhető utazások, ajánlatok.
  • 3.Más utazási oldalakon is elérhető, kedvező utazási ajánlatok.